Лайм

Зустрінемося після пологів: вагітна дружина Остапчука заявила, що йде із соцмереж через "хворих людей"

Дівчина відповіла на хейт і зробила заяву

Катерина Остапчук (Полтавська) активно веде блог в Instagram, де ділиться всім, що відбувається в її житті, зокрема, як протікає її перша вагітність. Днями 24-річна дружина Володимира Остапчука виклала фото з модного показу і зіткнулася з хейтом та образами. Підписники взялися оцінювати лук і вік майбутньої мами, причому у досить грубій та неповажній формі.

"Ці довгоноси на 41 розмір. Ну майте хоч трохи смаку", "Це ж на якому секонді ти придбала це взуття?", "Що у неї в голові", "Та дитина вона ще", "Що це за потороча?", - показала блогерка найбільш "лайтові" коментарі.

Читайте також: Вагітна дружина Остапчука відзначилася на гендер-паті дорогою сукнею.

Фото: instagram.com/poka.tya

Катерина заявила, що не має наміру терпіти образи в соцмережі, тому не вестиме сторінку під час вагітності. Таким чином вона хоче вберегти себе і майбутнього малюка від негативу.

"Чесно, не знаю, що має бути в голові, щоб побачити вагітну незнайому дівчину і захотіти написати їй якийсь бруд. Хворі люди, - висловилася вона. - Мені набридло бути грушею для биття у нереалізованих, ницих і тупих. Цей місяць я ще побуду тут, віддам всі реклами, а далі зустрінемося після пологів. Якщо щоб бути в нормальному стані, мені треба не бути публічною - це найменше, що я можу зробити для себе і дитини".

Читайте також: Німб із золота: дружина Остапчука зробила їдке зауваження Єфросиніній за прикраси Cartier.

Фото: instagram.com/poka.tya

Дружина Остапчука додала, що негатив отримує лише від 10% своєї аудиторії, але вона не терпітиме хейт у свій бік, хай навіть від невеликої кількості людей.

"Я нікому нічого не зробила, я не влаштовую ніякі скандали і провокації, я не хайпую і не вий*буюсь, я щира і відкрита. Я за все життя жодного поганого коментаря не залишила, хоча мені приписують те, що я щось анонімно пишу, маючи нуль доказів. Тому я не заслуговую на бруд у свою сторону, - написала Катерина. - І якщо я не можу змінити людей, я маю сама себе від них відсторонити. Принаймні, малий не заслуговує на це, а я несу за нього відповідальність".

Читайте також: Нинішня і колишня дружини Володимира Остапчука посварилися у мережі: що сталося.

Фото: instagram.com/poka.tya

"І можливо авторка коментаря про те, що я дитина, права, бо я по-дитячому хочу жити у світі добрих людей, - додала вона. - І я дам собі право залишатися собою, бути дитиною і вірити у світле, а вони нехай залишаються дорослими, які у цьому світі бачать лише зло і керуються тільки злим".

Фото: instagram.com/poka.tya

Раніше Полтавська відповіла на закиди, що Остапчук покине її, як і попередніх дружин.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також