Лайм

Lida Lee засудила співачку СолоХу, яка розкритикувала фігуру солістки гурту KAZKA

Виконавиця присоромила колегу

Днями СолоХа, яка потрапила до Книги рекордів України як "найспортивніша співачка", розкритикувала фігури Олександри Зарицької з гурту KAZKA і alyona alyona, яка разом з Jerry Heil представляла нашу країну на "Євробаченні-2024". Співачка Lida Lee засудила колегу і порадила їй "слідкувати за тим, що каже".

"На мій погляд, це пропаганда нездорового способу життя, це пропаганда ліні. І я за те, щоб у нас були здорові люди, а в тілі, де зайвих 50, 70, а то й 100 кілограмів, не може бути здоров'я, - сказала СолоХа в інтерв'ю OBOZ.UA - Хоч би як солістка KAZKA та alyona alyona не казали, що їм комфортно у цьому тілі, хороші аналізи, я впевнена, що вони не хороші".

Читайте також: Своїм життям завдячую військовим: alyona alyona пояснила, чому відзначала своє 33-річчя на фронті.

СолоХа Фото: instagram.com/soloha_official

Lida Lee не змогла пройти повз висловлювання своєї колеги. Свою думку співачка висловила в Instagram-історіях.

"Жінка на сьогоднішній день не має себе якимось чином перекроювати, змінювати під якісь стандарди якихось людей. Вподобань, рамок, - вважає Ліда. - Ми живаемо в інакшому світі і я буду засуджувати бодішеймінг [дискримінація людини за зовнішніми ознаками], я буду засуджувати жінок, які на сьогоднішній день дозволяють собі висловлюватись про інших жінок таким чином. Про жінок, які надихають, про жінок, які популяризують Україну зараз на світовій арені і роблять все задля того, щоб привернути увагу до того, що відбувається в Україні, а не просто сидять і говорять. Про жінок, які є красивими, про жінок, які є сексуальними, якими пишаються всі українці, яким заздрить увесь світ".

Олександра Зарицька, alyona alyona Фото: instagram.com/kazka.band / instagram.com/alyona.alyona.official

Далі Lida Lee закликала підписників "бути собою", а СолоХу присоромила і порадила подумати над своїми словами. "Бо мені здається, що це трішки соромно", - звернулася співачка до колеги по сцені.

Читайте також: Не дозволяє совість: Олександра Зарицька скасувала весілля з коханим і назвала причину.

Lida Lee Фото: instagram.com/lidalee_official

Раніше Lida Lee відповіла на чутки про роман з Даніелем Салемом: що пов'язує співачку і військовослужбовця.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також