Лайм

Христина Остапчук відповіла на закиди, що їй заплатили для просування жіночої мобілізації

Блогерка поділилася досвідом проходження КМБ

Христина Остапчук (Горняк), яка після розлучення з Володимиром Остапчуком у жовтні 2022 року продовжує носити його прізвище, пройшла курс молодого бійця. У своєму Instagram блогерка поділилася емоціями від триденної військової підготовки і пояснила, чому вважає, що всім жінкам варто відвідати такі курси.

"Три дні дали стільки інсайдів, трансформаційних думок , як ніщо не давало "до", окрім колись моєї автокатастрофи у 18 років, - поділилася нотаріус у дописі. - Однозначно моя точка зросту, однозначно моя зміна поглядів на багато речей, і однозначно на деяких людей я тепер дивлюсь абсолютно інакше, і оточення моє теж буде змінюватись, 100%!".

Читайте також: Український музикант розповів, як Остапчук отримав відстрочку через "кумівство" у ВР: ведучий пояснив.

Фото: instagram.com/kristygor

Колишня дружина Остапчука вважає, що всім потрібно пройти КМБ, оскільки "ви ніколи не будете знати по-справжньому який ресурс і потенціал є в середині вас".

Фото: instagram.com/kristygor

"Якщо вам здається, що ви якісь не такі, щось не можете, то знайте,що це просто не та мотивація, шукайте і змінюйте її, адже мені здавалось, що бігти в окоп з вагою на собі приблизно 15 кг я не зможу, та я змогла! Мені здавалось, що я ніколи не зможу зробити влучний постріл зі снайперської гвинтівки, яку я бачила вперше, або з АК, та я змогла з першого пострілу, і таких "мені здається я не зможу" є достатньо багато в кожному з нас!, - впевнена Христина. - Тактична медицина, це - must have нашого життя, і я тепер вмію і турнікет накласти, і тампонувати рану в разі потреби, сподіваюсь не треба буде! На великий жаль, це все наша нова реальність, життя змінилось, і ми повинні змінитись".

Читайте також: Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ.

Фото: instagram.com/kristygor

У коментарях розпочалося бурхливе обговорення публікації фотографій з проходження курсів молодого бійця. Одні підтримали Христину, інші дорікнули в тому, що блогерка просуває жіночу мобілізацію.

"А де ви в моєму пості побачили заклик? Чи це страх так спрацьовує. От смішно ж, бо я крім того, що пишу, що це дуже важко, і прошу дякувати захисникам, я не побачила нічого, але кожному своє", - відповіла Христина підписниці.

Фото: instagram.com/kristygor

Інша назвала допис нотаріуса "показухою" і звинуватила її у неповазі до військових.

"Дивно тільки, що про неповагу пишете ви, цивільна, а не військова! У мене тут їх багато, можливо побачать і прокоментують, неповага це чи ні! В чому тільки, незрозуміло…", - відповіла блогерка. Її відповідь підтримала українська військова.

Фото: instagram.com/kristygor

Потім Христина вийшла до підписників в "сторіз" з проханням відписатися тих, кому не подобається, що вона транслює у своєму блозі. А "адекватним" подякувала за підтримку і розуміння.

Фото: instagram.com/kristygor

"Мені здається, що за мої 37 років мене звинувачували вже в усьому. Кожен раз нове звинувачення. Хочу сказати одне: кому не подобається, що я показую - просто видпишіться, це дуже просто, одним кліком на кнопку. Ті, хто адекватні, розуміють, для чого це зроблено, чому це показується і чому це повинно бути в інфопросторі. А також чому це бажано пройти: курс молодого бійця, курс тактичної медицини для кожної дівчинки. Дякую, що ви це розумієте", - відповіла вона на закиди, що закликає до жіночої мобілізації.

Фото: instagram.com/kristygor

"На рахунок поваги до військових - взагалі повний абсурд, - додала вона. - Я дуже вдячна, що у мене є друзі військові і їх стає все більше і більше. Це неймовірні люди і їхній коментар абсолютно не такий. Тому це вільні люди, які таке пишуть або боти, або мені дивно, що у вас в голові".

Фото: instagram.com/kristygor

Раніше нинішня і колишня дружини Володимира Остапчука посварилися у мережі: що сталося.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також