Лайм

Співачка Санта Дімопулос витратила понад $20 тис. на поїздку на Burning Man

Відома українка витрачає величезні гроші на розваги під час війни

Санта Дімопулос, яка під час повномасштабного вторгнення живе в Європі і хвалиться дружбою з донькою російського олігарха, побувала на Burning Man 2024 – всесвітньо відомий фестиваль сучасного мистецтва, який щорічно проходить у США. На поїздку в пустелю Блек-Рок співачка витратила понад 20 тисяч доларів.

Про це колишня солістка гурту "ВІАГра" розповіла у себе в Instagram-історіях. Відповідаючи на запитання підписниці, скільки їй обійшлася ця грандіозна подія, Санта, яка продовжує вести блог російською, заявила, що "навіть не рахувала". І додала, що сума – понад $20 тис.

Читайте також: Українська співачка Санта Дімопулос заявила, що співчуває росіянам через теракт у "Крокус Сіті Холл".

Фото: instagram.com/santadimopulos

За словами співачки, найбільше коштів вона витратила на свої екстравагантні костюми - близько 6 тисяч доларів.

"Дехто примудряється збирати класні образи по 20-40$, - зізналася вона. - Частина моїх костюмів була з недорогих, інша частина - коштувала чимало. Частину я навіть не розпаковувала".

Фото: instagram.com/santadimopulos

Чималу суму Санті довелося викласти і за оренду автобудинку. Як розповіла співачка, середнього рівня RV зазвичай коштує близько 8 тисяч доларів за тиждень, але їй із компанією друзів вдалося орендувати дешевше.

Фото: instagram.com/santadimopulos

Також Дімопулос перерахувала інші витрати на Burning Man: кемп - $2500, квиток $670, їжа в RV - близько $1000, електровелосипед - $900, батарейки, рації, маски, окуляри, елементи, що світяться, та інші "дрібнички" - $1000 тощо.

Фото: instagram.com/santadimopulos

"Є люди, які витрачають зовсім мінімум і теж чудово проводять час, - зазначила співачка. - Варіантів маса. Хтось приїжджає без кемпа та RV, костюми роблять із старих речей, не купують велік, а беруть на прокат".

Фото: instagram.com/santadimopulos

Burning Man - це восьмиденна арт-подія, яка щороку збирає близько 80 тисяч людей з усього світу. На цей період у пустелі виростає містечко Black Rock City, в якому поєднується мистецтво і музика та шалені костюми. У 2024 році фестиваль проходив з 25 серпня по 2 вересня.

Фото: instagram.com/santadimopulos

Фото: instagram.com/santadimopulos

У лютому цього року Санта Дімопулос літала в ОАЕ, аби відновити фігуру після пологів хірургічним шляхом.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також