Лайм

Можу вже відкрито казати: Тарас Тополя пояснив, навіщо анонсував концерт у Криму

Музиканти співпрацюють з ГУР

У квітні 2023 року гурт "Антитіла" оголосив, що влітку 2024 року у них відбудеться концерт у Ялті. У серпні цього року музиканти повідомили про перенесення виступу і заявили, що залишають відкритою дату її проведення у майбутньому.

У програмі "Муз_Тренд" на телеканалі "Дім" фронтмен колективу Тарас Тополя вперше розповів, навіщо вони анонсували концерт у Криму, на який продано вже понад 4 тисячі квитків.

Читайте також: Немає того характеру: Тарас Тополя чесно відповів, чому не повертається на фронт.

Фото: instagram.com/antytila_official

"Зараз я про це вже можу відкрито казати - це все історія про інформаційний вплив. Це в першу чергу інформаційна кампанія, яка спалахнула пердаки дуже сильно там, серед наших повилазило різних... Окей, ми цього і хотіли. Це з самого початку була історія "Антитіла" — ГУР. ГУР - партнер цього концерту, продюсер цього концерту. Я думаю, що це вже мало стати зрозумілим після останнього відео, яке ми викатили", - сказав Тополя.

Музикант додав, що квитки, як і раніше, продаються, ціна на них зростає, а всі кошти йдуть на деокупацію українського півострова, тим підрозділам, які працюють у цьому напрямку.

"Ми продали більше трошки чотирьох тисяч квитків, а гроші виручені передали на ГУР. Але всі квитки дійсні", - сказав співак.

Тарас Тополя не сумнівається, що Україна переможе у цій війні і Крим буде деокупований. "Тому Ялта обов'язково буде!", - заявив фронтмен гурту "Антитіла".

Раніше Тарас Тополя відреагував на ідею створити пісню про Курську операцію.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також