Лайм

Гуморист Віктор Гевко розповів, скільки заробляє і витрачає під час війни

Комік розкрив свій щомісячний заробіток та витрати

Український комік, учасник і засновник команди "V.I.P Тернопіль", переможець "Ліги Сміху", автор і актор серіалів "Одного разу під Полтавою", "Країна У", "Казки У" Віктор Гевко не лише є успішним гумористом, сценаристом і продюсером, а й професійним ведучим. Він веде весілля, корпоративи, дні народження, хрестини та інші види свят, зокрема під час війни.

В інтерв'ю "Слава+" шоумен розповів, скільки він заробляє на місяць і на що йдуть ці кошти. Переглядаючи Instagram-сторінку Гевка, Дьомін підрахував, що щомісячний дохід ведучого, який також задіяний в багатьох гумористичних проектах, в середньому становить 10-15 тисяч доларів.

Читайте також: Я не порушую закон: Григорій Решетнік розповів, як заробляє гроші за кордоном.

Фото: instagram.com/gevko_v

"Ти класно рахуєш, - відповів Віктор інтерв'юеру. - Мені подобається, як ти рахуєш, хай би воно так і було - було б нормально. Не завжди воно так буває, буває по-різному, звичайно. Якщо б ти подзвонив до мене і сказав, що треба через три дні виступити чи щось провести - ми можемо домовитись з тобою набагато дешевше. Військовим також я роблю знижку. Ми можемо зустрітися на вашому святі і за тисячу доларів, треба, щоб так стались обставини. Але в цьому плані я доволі гнучкий. Заздалегідь - це дорожче".

Фото: instagram.com/gevko_v

Гевко погодився з тим, що його щомісячний дохід становить понад 5 тисяч доларів. Щодо витрат, то актор не приховував, що його сім'я витрачає "багато".

"Квартира, комуналка, машини, заправити машини. Такі повсякденні витрати, десь 2 тисячі доларів", - зізнався кум з "Одного разу під Полтавою". Частину заробітку комік інвестує у себе, у "V.I.P Тернопіль" та інші проекти.

Насамкінець Віктор Гевко сказав, що перебуває у "фінансовому комфорті" і вважає себе людиною зі статком вище середнього.

Раніше український телеведучий Анатолій Анатоліч розповів, скільки грошей його сім'я витрачає на місяць.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також