Лайм

Поїдає себе за війну: зірка "Жіночого кварталу" Песик висловилася про зовнішні зміни Зеленського

Комікеса розповіла, що думає про президента

Українська комедійна акторка, учасниця проекту "Країна У" і телевізійного шоу "Жіночий квартал" Тетяна Песик, яка раніше розповідала, скільки зібрала коштів для ЗСУ, висловилася про Володимира Зеленського.

В інтерв'ю Кириленко артистка сказала, що думає про президента України як про людину та його зовнішні зміни. Повномасштабне вторгнення кардинально змінило главу української держави, і перше, що впадає в очі - його обличчя.

Читайте також: Мені потрібен чоловік, а не історична особа: Олена Зеленська розповіла, як живе їхня родина.

Фото: Скріншот

"Він мені дуже симпатизує. Він такий людяний, співчутливий, простий чоловік", - описала Тетяна Песик Володимира Зеленського.

Щодо його президентства у воєнний час і негативного ставлення деяких українців, акторка сказала:

"Я в нього вірю. Якби я його не знала, може б я могла бути в тому числі таких людей, які дуже погано про нього говорять, але я в нього вірю. Я знаю, що він старається, що він робить все для того, щоби наша країна перемогла".

Фото: instagram.com/tanet_vip

Також зірка "Жіночого кварталу" прокоментувала зовнішні зміни Володимира Зеленського за останні два роки.

"Я просто навіть не уявляю, що в нього всередині відбувається. Ти прикидаєш, нести відповідальність за це все?! Я думаю, що він себе десь дуже поїдає, за те, що сталося. За війну. Це все на обличчі, що казати. Це все на обличчі сказано", - висловилася акторка.

Олена Зеленська розповідала, що після початку повномасштабної війни у її чоловіка помітні й внутрішні зміни. За словами першої леді, Володимир Зеленський став більш чутливим.

"Щодо особистого, мені здається, що він став, можливо, більш сентиментальним у якихось простих речах. Тому що коли тобі не вистачає дуже простих для нормальної людини речей – спілкування зі своєю родиною, з дітьми... Коли ти це маєш, ти дуже це цінуєш. Тому його можна потішити зараз будь-якою дрібничкою, яка пов'язана з дітьми, – надіслати фотографію сина або переповісти, що розповіла донька. І його це зараз дуже емоційно торкається. Раніше таким чутливим він не був", - розповідала Олена Зеленська.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Що стосується робочих питань, то деякі риси характеру Зеленського, за словами його дружини, стали гострішими та більш важливими.

"Це впертість, цілеспрямованість, витривалість. Ці риси є важливими для будь-якої людини, але в тій ситуації, в якій ми всі зараз, для президента нашої країни, вони дуже важливі", - зазначала вона.

Фото: instagram.com/zelenskyy_official

Дізнайтеся також, чим займалася Олена Зеленська, перш ніж стати першою леді: актор Шумко розповів про її роботу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також