Лайм

Доля привела саме сюди: Дмитро Ступка відповів, де живе в США і чи придбав власне житло

Чоловік живе разом зі своєю коханою

Актор Дмитро Ступка, як відомо, перебрався жити до США ще напередодні повномасштабної війни. І нещодавно він висловився на тему хейту у соцмережах, а цього разу розповів про те, де живе в США та чи встиг вже обзавестися власним житлом.

Так, знаменитість, який після розлучення розпочав стосунки з українською виконавицею Barabanovа зазначив, що продовжує знімати житло. За його словами, купити квартиру чи будинок в Америці - дороге задоволення, яке може дозволити собі далеко не кожен. Про це чоловік заявив в інтерв'ю виданню OBOZREVATEL.

Читайте також: Переніс інсульт і переїхав до Чернігова: куди зник харизматичний ведучий з "Миколиної погоди".

Фото: instagram.com/stupka777

"Та ні, ми купили – у нас був мільйон доларів. Звичайно, я жартую. Так, ми орендуємо. Придбати квартиру чи будинок – тут дуже дорого. Тут, у Каліфорнії, ціни навіть вищі, ніж, наприклад, у Техасі або Флориді, але так сталося, що доля нас привела саме сюди. А взагалі, мені здається, що тут багато хто знімає житло. Або беруть у кредит – тут дуже розвинена ця система. Платите 5 чи 10 відсотків від загальної вартості – і вам дають позику на 30 років", - зауважив він.

Що стосується щомісячних витрат, то Ступка говорить, що не підраховував, скільки саме йде на побут. Проте каже, що 100 доларів в Америці - те саме, що 100 грн в Україні.

Ну плюс-мінус. Сходити в магазин, купити найнеобхідніші продукти – макарони, рис, якісь овочі, ковбаску – це щонайменше 100 доларів. Тут звичайна буханка хліба може коштувати 5 доларів. Якщо перевести на наші гроші, розумієте, які ціни?" - поділився він.

Читайте на тему: Хореограф Влад Яма пояснив, як заробляє гроші в США.

Ступка зі своєю обраницею ЮлієюФото: instagram.com/stupka777

Нагадаємо, за кордон зірка перебрався ще восени 2021-го року – з на той момент своєю дружиною, блогеркою Поліною Логуновою та донькою Богданою. Після розлучення чоловік підтвердив, що перебуває у стосунках зі співачкою Barabanovа (справжнє ім'я - Юлія Калабішка). Вона приїхала до Америки вже після початку повномасштабного російського вторгнення в нашу країну. Від минулих стосунків жінка має сина Марка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном  

Маю право: автор хіта "Я з України" заявив, що не вірить зіркам, які перейшли на українську

Соліст гурту "МЕРІ" Віктор Вінник сказав, що думає про артистів, які після початку війни почали виконувати україномовні пісні