Лайм

Тарас Стадницький з серіалу "Танька і Володька" відповів, чому приховує дружину і дітей

Гуморист живе у щасливому шлюбі понад 15 років

Український комедійний актор і стендапер Тарас Стадницький має дружину Ірину та двох доньок: Олесю й Любу. Сім'я зірки серіалу "Танька і Володька" не часто з'являється з ним на публіці, також комік рідко виставляє в соцмережах сімейні світлини.

В інтерв'ю "33 питання від Люкс ФМ" гуморист пояснив, чому не робить свою сім'ю медійною. Тарас зізнався, що не любить афішувати особисте життя, а коли з'являється бажання виставити фото з дружиною чи дітьми, то завжди з ними радиться.

Читайте також: Дружина Володимира Остапчука вагітна: ведучий стане батьком утретє.

Тарас Стадницький в ролі Володьки Фото: instagram.com/vipvolodka

"Я найперше питаю їх. Після того, як я зробив якусь фотографію, я питаю, чи можу я це викласти. Я з самого малку привчаю їх до того, що вони мають право сказати "нє, я негарно вийшла" і так далі. Тому, коли вони кажуть: "Да, окей, викладай", я викладаю. Але сильно їх популяризувати в соціальних мережах... я не знаю. Я більш такий закритий в плані особистого життя, тому не сильно можна знайти там якісь матеріали з мого сімейного життя", - пояснив учасник команди "VIP Тернопіль".

Стендапер каже, що жарти про сім'ю присутні в його номерах, втім він дружину і дітей не висміює: "Я жартую про них у стендапі, але, скажімо так, не висміюю їх. Вони - частина моїх жартів, але не так, щоб, умовно, з них насміхатися".

Діти Тараса Стадницького Фото: instagram.com/vipvolodka

З майбутньою дружиною і матір'ю своїх дітей Стадницький познайомився в гуртожитку – обидва навчалися на факультеті прикладної математики та інформатики Львівського університету імені Івана Франка.

У 2008 році пара одружилася, і за традицією заходу України, молодята мали два весілля. Перше пройшло на малій батьківщині Ірини у місті Радовилів Рівненської області, а друге – на Хуторі Лозова на Львівщині, звідки родом Тарас.

Раніше сценічна партнерка Тараса Стадницького Тетяна Песик висловилася про Володимира Зеленського.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також