Лайм

Я не порушую закон: Григорій Решетнік розповів, як заробляє гроші за кордоном

Шоумен висловився про свої поїздки під час війни

Григорій Решетнік не приховує, що виїжджає з України під час повномасштабної війни. Телеведучий та його дружина Христина публікують у соціальних мережах кадри із закордонних поїздок, що часто призводить до хейту та обурення українців.

В інтерв'ю Аліні Доротюк шоумен розповів, що майже всі його виїзди в Європу протягом останнх двох років мають робочий характер. Це можуть бути як благодійні заходи, так і корпоративи, на яких він заробляє гроші. Решетнік нагадав, що він - батько трьох малолітніх синів, тож може безперешкодно перетинати кордон. Законодавство України дозволяє покидати країну чоловікам, які мають троє або більше дітей віком до 18 років.

Читайте також: Гуляє вся Україна: дружина Решетніка прокоментувала його поведінку після скандального весілля.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

"Я не порушую закон. Я заробляю гроші, щоб потім допомагати. Я живу в Україні, витрачаю в Україні гроші, плачу податки, допомагаю військовим", - сказав телеведучий.

Григорій не може згадати, скільки разів виїжджав за кордон під час повномасштабної війни, але каже, що "небагато", менше десяти разів.

Окрім робочих відряджень Решетнік вивозив сім'ю на відпочинок, а також їздив з дружиною на концерт Бейонсе до Варшави. За поїздку на шоу світової зірки подружжю "прилітало" найбільше. Українців розлютило, що медійна пара розважається під час війни та виставляє це на публіку.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Телеведучий каже, що поїхав на концерт не розважатися, а "переключитися" та "відволіктися" від жорстоких реалій війни.

"Коли ми виїжджали на концерт Бейонсе, летіли всі "Кинджали" світу на Печерськ, де було троє дітей. Ми завжди в Україні думками, але переключитися... Я іноді не розумію масштабу хейту, але я розумію свою відповідальність. Так, це, напевно, було неправильно, недоречно, люди не заслуговують, але водночас це чесно. Тому що багато людей було на концерті. Я не хочу, щоб мене фотографували за спиною", - пояснив Григорій демонстрацію поїздки в соцмережах.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Також у цьому інтерв'ю Григорій Решетнік зізнався, чи готовий захищати Україну на фронті.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації