Лайм

Я - яскравий співак: EL Кравчук прокоментував зрив концерту на Закарпатті через зовнішній вигляд

Прикра ситуація сталася навесні цього року

Співак EL Кравчук, якого свого часу називали одним із секс-символів української естради, зіткнувся з булінгом через свій яскравий сценічний образ. Хейт на нього посипався нібито від жителів міста Хуст, що на Закарпатті, де 5 травня артист мав запланований концерт.

"Якщо ЦЕЙ приїде, то я більше не прийду у ваш ресторан", "Цього п**ара тут бути не повинно"", - такі образливі повідомлення на адресу співака нібито отримував арт-директор закладу FoRest, в якому мав виступити EL Кравчук. Зрештою організатори скасували концерт співака, хоча підтвердження гучних заяв команді артиста так і не надали.

Читайте також: MELOVIN на концерті у Дніпрі послав нетверезу глядачку, яка заважала йому співати.

Фото: facebook.com/elkravchukoffpage

У новому випуску музичного подкасту "СучЦукрМуз" EL Кравчук (справжнє ім'я - Андрій Остапенко-Кравчук) прокоментував прикру ситуацію, яка сталася з ним чотири місяці тому. Співак упевнений, що скасування його шоу відбулося з вини організаторів, які "не розуміють, що ми живемо у 21 столітті".

"Я вважаю, що це все проблеми не людей, не тих, хто живе в Хусті. Просто є якісь там два-три організатори, які ханжи, люди, які не дуже далекі у своїй свідомості. Які не хочуть зробити справжнє шоу, - впевнений співак. - Так, я - яскравий співак, я люблю на сцені виглядати так, як повинно виглядати шоу-вистава. Я не можу вийти в тому, в чому пішов в ресторан побухати з друзями. Для мене - відповідальні концерти".

Фото: facebook.com/elkravchukoffpage

EL Кравчук додав, що підготував для містян круте шоу, яке вони, на жаль, так і не побачили. "В Полтаві - відбулося, в Харкові - відбулося, в Запоріжжі - відбулося, у Львові - відбулося, а там [в Хусті] - не відбулося", - зауважив співак.

Насамкінець артист пообіцяв, що обов'язково повернеться в місто Хуст, в Івано-Франківськ та інші міста, де "живуть вільні люди".

Також у цьому інтерв'ю EL Кравчук вибачився перед жителями Донбасу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також