Лайм

Подружжя Зеленських у США зустрілися з Джо і Джилл Байденами: який вони мали вигляд

Президентська пара продовжує свій візит до Америки

В межах робочої поїздки до США Володимир і Олена Зеленські зустрілися з президентом та першою леді цієї країни - Джо й Джилл Байденами. Для офіційної зустрічі з американськими колегами перша леді України вибрала контрастний образ, а президент зупинив свій вибір на монохромі.

"Цінуємо ту допомогу, яку надав американський народ для підтримки України в захисті життя від російського терору. Це те, що справді допомагає нам бути сильними та продовжувати боротися за нашу свободу. Дякуємо!", - написала президентська пара у спільному Instagram-дописі.

Читайте також: Олена Зеленська для зустрічі з королевою Швеції одягла свою улюблену брошку з діамантом.

Фото: instagram.com/zelenskyy_official/instagram.com/olenazelenska_official

На зустрічі з президентом і першою леді США Олена Зеленська з'явилася у чорних штанах-палаццо екстремальної довжини та силуетному піджаку молочного кольору. Лацкан виробу оздоблений брошкою золотого кольору у формі рослинного мотиву.

Володимир Зеленський, який після початку повномасштабної війни відмовився від ділових костюмів, постав перед колегою і його дружиною у чорних штанах-карго та лонгсліві без коміра чорного кольору. Взуття глава української держави залишив у стилі мілітарі.

Джилл Байден і Джо Байден вибрали образи в одному кольорі - темно-синя сукня першої леді США гармоніювала з класичним костюмом її чоловіка-президента. Свій аутфіт дружина Байдена доповнила золотистими туфлями-човниками, вочевидь, аби висловити підтримку нашій країні ще й модним способом.

Дізнайтеся також, які образи вибрали Володимир і Олена Зеленські для четвертого Саміту перших леді та джентльменів: що відомо про бренди.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також