Лайм

Олена Зеленська для заходу в США одягла особливу брошку українського бренду: що вона символізує

Перша леді вибрала благодійну прикрасу

Кожен публічний вихід Олени Зеленської не обходиться без обговорення її вишуканих образів, які вона вміло поєднує з аксесуарами. Стильним доповненням майже кожного аутфіту є брошки, і вони завжди несуть за собою особливий зміст. Розповідаємо, що означає прикраса першої леді України, яку вона вибрала для заходу у США, куди разом із чоловіком-президентом днями прибула з робочим візитом.

У Нью-Йорку дружина Володимира Зеленського взяла участь у заході "Забезпечення майбутнього дітям: подолання нових викликів для м’якої сили", що відбувся на полях Саміту майбутнього та 79-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН, про що розповіла у себе в Instagram.

Читайте також: Олена Зеленська для відеозустріч з Бріжит Макрон вибрала особливі сережки: що вони символізують і скільки коштують.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Співорганізаторами та спікерами заходу стали Україна, Естонія, Беліз, Литва, Суринам, Фінляндія, Малаві, Гватемала, уряди Сполученого Королівства та Канади, ЮНІСЕФ. Також зі спеціальною промовою виступила перша леді США Джілл Байден.

Олена Зеленська розповіла, що Україна презентувала експертний документ, який містить весь український досвід захисту дітей під час збройної агресії РФ. "Це не теорія, це наша практика. Вистражданий досвід, - наголосила вона. - Україна пропонує цей документ як дороговказ для міжнародної спільноти, який допоможе ефективно діяти й захищати дітей в умовах війни".

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перед учасниками заходу у Нью-Йорку перша леді України з'явилася у стильному монолуці пісочного відтінку. Зеленська одягла брючний костюм, який доповнила блузою-сорочкою в тон. Прикрасила образ брошка KVITKA українського ювелірного бренду Guzema.

Прикраса створена у співпраці з Українською школою політичних студій, натхненна культурною спадщиною і розроблена за мотивами творчості українського художника Георгія Нарбута.

Колаборація має благодійну мету – прибуток з продажу прикрас передадуть на навчальну програму для жінок-військовослужбовиць та ветеранок.

Читайте також: Олена Зеленська відзначилась на публічному заході особливою брошкою.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Брошка KVITKA Guzema представлена у трьох варіаціях: у жовтому та білому золоті з діамантом, а також у сріблі. На сайті бренду зазначено, що ціна золотої прикраси – 33 300 грн, срібної з позолотою – 9 500 грн.

Ювелірний бренд Guzema народився у 2016 році завдяки його засновниці Валерії Гуземі. Кожна прикраса виробляється майстрами-ювелірами вручну.

Фото: guzema.ua

Раніше ми розповідали про рідкісну брошку, яку Олена Зеленська одягла на зустріч із першою леді Сербії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також