Лайм

Які образи вибрали Володимир і Олена Зеленські для Саміту: що відомо про бренди

Президентське подружжя приймало гостей у столиці

12 вересня у Києві пройшов четвертий Саміт перших леді та джентльменів, ініційований Оленою Зеленською. Окрім учасників на заході був присутній Володимир Зеленський, котрий виступив перед іноземними гостями з промовою. Для важливої події, яка вже втретє проходить в столиці під час війни, президентська пара вибрала образи української дизайнерки. Розповідаємо, що відомо про бренди, речі яких носять президент і перша леді України.

Читайте також: Олена Зеленська для відеозустрічі з Бріжит Макрон вибрала особливі сережки: що вони символізують і скільки коштують.

Президент і перша леді України на четвертому Саміті Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Образ Олени Зеленської

На цьогорічному Саміті перша леді з'явилася у білому костюмі-трійці українського бренду GASANOVA, дизайнерки Ельвіри Гасанової. Елегантний образ складався з подовженого жакета приталеного силуету з цікавою деталлю у вигляді довгого лацкана та штанів прямого крою зі стрілками екстремальної довжини. З-під них виднілися туфлі-човники карамельного відтінку з гострим мисом.

Олена Зеленська з колегами Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Володимир і Олена Зеленські з учасниками і гостями Саміту Фото: instagram.com/tamara.vucic.serbia

Бренд GASANOVA, заснований Ельвірою Гасановою, зародився в Донецьку, звідки родом дизайнерка. Однак, як зізнавалася модельєрка, робота в Донецьку була скоріше пробою пера, у світі моди вона закріпилася у Києві, де й продовжує нині творити.

Працюючи над колекціями, дизайнерка завжди шукає нові форми і незвичайні рішення, віддаючи перевагу оригінальному крою, цікавому поєднанню матеріалів, тканин та розкішному оздобленню кристалами Swarovski.

Олена Зеленська на четвертому Саміті у Києві Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді Сербії Тамара Вучич і перша леді України Олена Зеленська Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Речі від Гасанової носять не лише українські знаменитості, а й світові зірки, зокрема Джіджі Хадід, Кортні Кардаш'ян, Періс Хілтон, Тоні Брекстон, Аліна Байкова.

Ельвіра Гасанова – одна з найулюбленіших дизайнерок першої леді України. У костюмі GASANOVA Олена Зеленська вже вдруге з'являється на Саміті перших леді та джентльменів. У 2023 році дружина президента вибрала образ цього бренду також білого кольору.

Олена Зеленська у костюмі GASANOVA на третьому Саміті перших леді та джентльменів Фото: instagram.com/gasanova.brand

Образ Володимира Зеленського

Президент України на четвертому Саміті перших леді та джентльменів з'явився у поло Damirli – український бренд чоловічого одягу дизайнерки Ельвіри Гасанової. Футболка чорного кольору має класичний крій та короткий рукав. Оздоблена вишитим українським тризубом з лівого боку.

Президент України виступив із промовою Фото: instagram.com/olenazelenska_official

У гардеробі Володимира Зеленського є схожа сорочка з вишивкою цього бренду – кольору хакі під назвою "Український тризуб". Ціна президентського поло – 165 євро.

Поло як у Володимира Зеленського Фото: damirli.com

Також Damirli є автором інших речей з тризубом, які носить президент. Окрім цього бренд виготовляє унікальні вишиванки для світових політиків та українських спортсменів.

Основна концепція Damirli базується на спеціальній технології ручної роботи, яка є особливою гордістю та цінністю для бренду. Більшість речей виготовляються майстрами вручну.

Олена Зеленська і Володимир Зеленський трималися за руки Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Раніше ми розповідали, що означають символи на вишиванках, які вибрали Володимир і Олена Зеленські у День вишиванки-2024.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також