Лайм

Герцогиня Единбурзька, яка приїжджала до Києва, з'явилася на заході у жовто-блакитному вбранні

Підтримала Україну у модний спосіб

Напередодні герцог і герцогиня Единбурзькі відвідали щорічну садову вечірку королівської родини у замку Хіллсборо у Північній Ірландії. Дружина принца Едварда, молодшого сина Єлизавети II, Софі, яка нещодавно була з візитом в Україні, з'явилася на заході у жовто-блакитному вбранні.

Фото з події з'явилися на офіційній сторінці королівської родини в Instagram. На них можна розглянути образ Софі у кольорах українського прапора, який вона обрала на знак солідарності з нашою країною.

Читайте також: В якій сукні Кейт Міддлтон знялася у сімейному відео: у мережі назвали бренд і вартість.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

Її Королівська Високість одягла жовту сукню, поверх якої накинула пальто блакитного кольору. Також герцогиня Единбурзька вибрала блакитні аксесуари – головний убір і сумочку.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

"Герцог і герцогиня Единбурзькі вчора провели чудовий день, зустріли гостей на вечірці в саду, яка відбулася в замку Хіллсборо в Північній Ірландії, - сказано в дописі. - Гостей запросили на знак визнання їхньої праці, щоб позитивно впливати на місцеву громаду".

Читайте також: Хто є хто в королівській родині Великої Британії: порядок престолонаслідування та цікаві факти.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

Українці в коментарях подякували дружині принца Едварда за підтримку України.

"Прекрасна подія! Герцогиня дарує світлі і радісні вібрації своєю усмішкою та красивими кольорами вбрання. Дуже приємно бачити блакитний і жовтий кольори - прапора України. Навзаєм даруємо велику вдячність і любов з України", - написала прихильниця королівської родини.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

Герцогиня Единбурзька приїжджала до Києва у квітні 2024 року. Королівська особа зустрілася з Володимиром і Оленою Зеленськими, а також з українцями, які постраждали від російської агресії.

У червні принц Едвард і Софі відсвяткували срібне весілля. З нагоди 25-ї річниці шлюбу палац показав новий портрет королівської пари.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також