Лайм

Олена Зеленська для зустрічі з королевою Швеції одягла свою улюблену брошку з діамантом

Перша леді вибрала благодійну прикрасу

В межах свого візиту до США Олена Зеленська зустрілася з королевою Швеції Сільвією та її донькою принцесою Мадлен. Зустріч першої леді України з Її Величністю та Її Високістю відбулася на полях Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку.

Як розповіла дружина Володимира Зеленського в Instagram, вона особисто подякувала дружині короля Швеції за допомогу Україні під час повномасштабного вторгнення, зокрема її фонду World Childhood Foundation.

Читайте також: Олена Зеленська у костюмі трендового кольору відвідала Гарвардський університет.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Фонд бере участь у впровадженні альтернативних (тобто сімейних) форм опіки над тими, хто втратив родини, надає фінансову підтримку для ментального оздоровлення українських дітей", - розповіла перша леді.

Для зустрічі з королівськими особами Олена Зеленська одягла костюм-трійку глибокого синього кольору, а прикрасила його брошкою KVITKA українського ювелірного бренду Guzema. Ця прикраса створена з благодійною метою, і в колекції першої леді вона не одна.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

На нещодавньому заході у штабі ООН дружина президента України продемонструвала брошку з жовтого дорогоцінного металу, цього разу Зеленська вибрала виріб із білого золота. Обидві брошки розроблені за мотивами творчості українського художника Георгія Нарбута і оздоблені діамантом. Ціна - 33 300 грн.

Фото: guzema.ua

Брошка KVITKA, яка також представлена і в сріблі з позолотою, створена у колаборації з Українською школою політичних студій. Прибуток з продажу прикрас передадуть на навчальну програму для жінок-військовослужбовиць і ветеранок.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

З інших прикрас, які перша леді вибрала для нового публічного виходу, можна помітити дизайнерські сережки, також Guzema. Виріб з колекції Space Collection виконаний з білого золота, і коштує 65 300 грн.

Фото: guzema.ua

Дізнайтеся також, яку вишиванку вибрала Олена Зеленська для зустрічі з українцями у Нью-Йорку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також