Лайм

"Можна вічно дивитися на три речі": Леся Нікітюк потрапила на вечірку до консьєржки

Жінка не нудьгує на робочому місці

Після зустрічі з німецьким стилістом Франком Вільде Леся Нікітюк потрапила на вечірку до консьєржки. Телеведуча, яка запросила друга України на борщ, дорогою додому насолодилася відомою мелодією.

В Instagram-історіях телезірка показала, як консьєржка її будинку отримує задоволення від прослуховування хіта Деміса Руссоса Souvenirs. "Можна завжди дивитися на три речі: як тече вода, як горить вогонь і як наша консьєржка слухає радіо", - написала Леся.

Читайте також: Леся Нікітюк відповіла самотнім бездітним жінкам, які в ній побачили таку саму.

На кадрах можна побачити, що жінка на своєму робочому місці включила музику і пританцьовує в такт мелодії. "Це Ви правильно зробили, що собі тут музику включили", - каже на відео Нікітюк.

Нагадаємо, у вересні 2023 року Леся Нікітюк переїхала до нової київської квартири. У "старій" телеведуча прожила вісім років, хоча планувала лише п'ять. Там знаменитість якийсь час жила з "сусідом", з яким болісно розійшлася у 2019 році.

"Нарешті, я звідси їду. Ну, як нарешті, я до всіх місць ставлюся з любов'ю, тому що там відбувається багато подій. І в цій квартирі теж було багато подій", - розповідала Леся, повідомляючи підписникам свого блогу про переїзд.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Нещодавно Леся Нікітюк заінтригувала шанувальників любовним фото.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також