Лайм

Більше не поверталася додому: дружина Остапчука показала, чим підкорила ведучого на третій зустрічі

Стосунки почалися під час війни

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська не приховують, що їхнє сімейне життя почалося дуже швидко – вони познайомились в Instagram і вже на третій зустрічі з'їхалися. Раніше 24-річна блогерка показувала першу переписку з 39-річним ведучим, а тепер похвалилася, чим вона підкорила серце чоловіка, від якого наразі чекає первістка.

В "історіях" свого блогу третя дружина шоумена зізналася, що після другого побачення запропонувала Володимиру приготувати йому суп. Той погодився і дав ключі від своєї квартири.

Читайте також: Не хочу геройствувати: вагітна дружина Остапчука пояснила, чому хоче дві няні для майбутньої дитини.

Фото: instagram.com/poka.tya

"І я на наступний день приїхала, приготувала йому суп і більше не поверталася додому", - зізналася Катерина, яка до Володимира не мала стосунків.

Полтавська додала, що ця страва не була її "коронною". Вона просто залізла в інтернет і взяла перший рецепт сирного супу. "Я до цього його ніколи не готувала, просто повірила в себе", - зізналася вона і показала фото, на якому зображена каструля того самого супу.

Фото: instagram.com/poka.tya

Нагадаємо, стосунки з Полтавською у Остапчука почалися під час повномасштабної війни, коли він оформив розлучення з другою дружиною Христиною Горняк.

Шлюб з Горняк тривав менше двох років. Стосунки з юристкою також були стрімкими – вони одружилися за півроку після розлучення Остапчука з першою дружиною Оленою Войченко. Від першого шлюбу, який тривав 13 років, телеведучий має двох дітей: 11-річну доньку Емілію і 6-річного сина Евана. Діти живуть з мамою у Канаді.

Читайте також: Наче ви у своїх перші: Полтавська відповіла на закиди, що Остапчук покине її, як і попередніх дружин.

Невдовзі телеведучий стане батьком утретє – його молода дружина перебуває на сьомому місяці вагітності. Нещодавно подружжя дізналося стать майбутньої дитини.

Фото: instagram.com/poka.tya

Раніше дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська висловилася про спілкування з його дітьми.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також