Лайм

Актор Тарас Цимбалюк "отримав на горіхи" від акторки Катерини Кузнецової

Як актори "розважаються" після зміни

Тарас Цимбалюк і Катерина Кузнецова знімаються в одному проєкті. Після чергового знімального дня актор показав відео з колегами, де акторка несподівано вилаялася.

На кадрах, опублікованих в Instagram-історіях зірки серіалу "Спіймати Кайдаша", Цимбалюк запитує Григорія Бакланова, як йому сьогоднішня зміна. Той спокійно відповідає: "Балдьожно". За сусіднім столом сидить Кузнецова, яка в цей момент щось вигукує. "Катька, це теж в шоуріл [відеоролик-портфоліо актора] йде?", - запитує Тарас. "Іди нах*й", - сказала Катерина фразу, яка вже стала для неї "коронною".

Читайте також: Місія акторів - лікувати душі: Лілія Ребрик відповіла на хейт через зйомки "розважального" кіно під час війни.

"Катька на базі", - коротко прокоментував Цимбалюк відео, на якому "отримує на горіхи" від Кузнецової.

Катерина Кузнецова – українська акторка театру і кіно. Вона народилася у Києві, але понад десять років жила та будувала кар'єру в Москві, ставши зіркою російського серіалу "Кухня". Після початку повномасштабного вторгнення киянка зайняла чітку позицію і назавжди поїхала з Росії, засудивши російську агресію.

Нині Кузнецова живе на дві країни – Україна та Іспанія. В Києві акторка знімається у повних метрах та серіалах.

Тарас Цимбалюк і Катерина Кузнецова Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Тарас Цимбалюк відомий за роллю Карпа Кайдаша в телесеріалі Наталії Ворожбіт "Спіймати Кайдаша", а також кінострічкою "Чорний ворон". Також з ім'ям актора пов'язаний скандал з піснями російських виконавців, які підтримують путінський режим.

Раніше ми писали, що акторка Інна Приходько, яка знімалася у "Скаженому весіллі" і "Скажених сусідах", засудила колег, які підтримали Цимбалюка на тлі скандалу з російськими піснями.

Цікаві новини для вас:

Читайте також