Лайм

Леся Нікітюк відповіла самотнім бездітним жінкам, які в ній побачили таку саму

Особисте життя ведучої не дає спокою її шанувальникам

Українська телеведуча Леся Нікітюк, яка раніше зізнавалася, що перебуває у вільних стосунках, дала пораду підписницям, котрі зневірилися знайти кохання і відчути щастя материнства.

36-річна зірка виставила в "сторіз" скріншот інтерв'ю з Альоною Вінницькою, якій цьогоріч виповниться 50. Після чого в дірект Лесі посипалися повідомлення від ровесниць співачки, які ще не вийшли заміж і не народили дітей. Самотні бездітні жінки назвали Нікітюк "такою самою", і отримали публічну відповідь.

Читайте також: Альона Вінницька зробила відверте зізнання, чому не хоче усиновлювати дитину.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

"Я не таролог, не психолог, не матриця долі, але можу вам сказати таку штуку, в яку сама дуже сильно вірю: ваша доля вас знайде і в 50, і в 30, і в 40, і в 70. Будете стояти на зупинці шмарклі витирати, і ваш мужик вас побачить. Будете сміття виносити з лицем оприщанним, і вас він, той самий, побачить, знайде. Може, це буде ненадовго, але думайте позитивно. Бо будем жити такими думками, дівчата, помремо передчасно. Грузіть себе роботою, знаходьте улюблену справу, цікавтеся чимось, читайте книжки, дивіться мої сторіз", - порадила Леся.

Нікітюк офіційно ніколи не була заміжня і не має дітей. Після болісного розставання з "сусідом" п'ять років тому, про особисте життя Лесі нічого не відомо. Підписники за будь-якої нагоди намагаються прояснити ситуацію в її амурних справах, а ведуча завжди жартує.

"В основному всі пишуть "чому її не беруть заміж". Люди, розкриваю секрет: мене в п'ятому класі баба обміла віником. Я серйозно кажу! Це головна причина", - жартувала ведуча в одній зі своїх "сторіз".

Що стосується дітей, то Леся ніколи не приховувала, що в планах вони є. "Звичайно є. Я дуже люблю дітей. Племінниці переживають, що коли в мене будуть свої діти, то я їх менше любити буду. Але це не так. Я буду любити всіх", - зізнавалася Нікітюк .

Леся Нікітюк із племінницями Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Читайте також на theLime, як змінилася Леся Нікітюк за час своєї популярності.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також