Лайм

"У нас все не ок": дружина Романа Сасанчина натякнула на кризу в шлюбі

Пара переживає непростий період

Дружина Романа Сасанчина Іванна активно веде свій блог в Instagram, де показує все, що відбувається в їхньому житті. Останнім часом в "сторіз" блогерки з'являється лише донечка Ліза, що змусило шанувальників молодої сім'ї занепокоїтися.

Відповідаючи на запитання підписниці, куди зник Роман і чи все у них добре, Іванна натякнула, що їхній шлюб переживає чергову кризу. Розкривати подробиць дружина переможця шоу "Голос.Діти" і "Голос країни" не стала. "У нас все не ок. Це дуже м'яко сказано, - зізналася дівчина. - Більше на рахунок наших відносин говорити не буду".

Читайте також: Ніде не ховаюся: Роман Сасанчин відповів, чи боїться мобілізації.

Фото: instagram.com/annavi_sasanchyn

22-річний Роман і 26-річна Іванна не вперше стикаються з проблемами у сім'ї. У квітні 2022 року дружина Сасанчина зізнавалася, що вони з чоловіком переживають серйозний сімейний конфлікт, в якому винні обидва.

"У нас зараз реально серйозний конфлікт. Я сподіваюся, що це можливо виправити. Я молюся Богу. Я знаю, що ми заради нашої дитини зможемо переступити через все, що зараз є. І ми впораємося з цим. Я сподіваюся тільки на краще. Я знаю, що ми винні обидва в тому, що зараз сталося. У нас дуже складний період. Я сподіваюся, що ми його переростемо і з усім упораємося", - розповідала вона.

Фото: instagram.com/annavi_sasanchyn

Через рік молода мама знову поскаржилася на "несолодке" сімейне життя.

"Мене так за*бало чути "дай-подай". Почуваюся прислугою. Я вже дійсно дуже близька до того, щоб здатися і обрати простіший шлях. Ніхто не говорив, що сімейне життя – це лише мед. Бувають і дуже гіркі моменти! Хочеш-не-хочеш, мусиш цьому давати раду. Я не хочу мовчати та тримати в собі те, що мені болить. Така вже я", - скаржилася дівчина підписникам у листопаді 2023-го.

Нагадаємо, Роман та Іванна одружилися у грудні 2021 року, того ж місяця вони стали батьками доньки Елізабет. На момент народження первістка Сасанчину було лише 19 років, а його дружині – 23.

Фото: instagram.com/annavi_sasanchyn

У квітні 2024 року Іванна Сасанчин зізналася, що пережила завмерлу вагітність. Молода пара втратила дитину, майбутнє якої вже почали планувати.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також