Лайм

"Дуже жорстоко": Шаманська розповіла, як ексчоловік Ханумак образив її за зовнішність

Колишні закохані були разом 7 років

Блогерка і ведуча проєкту Офісу Володимира Зеленського Аліна Шаманська зробила не одну пластичну операцію, аби досягти бажаної зовнішності. Одна з них – ринопластика. Форму носа інфлюенсерка змінила ще до знайомства з Русланом Ханумаком, з яким нещодавно офіційно розлучилася.

В YouTube-проєкті "ебаут" ведуча згадала, як під час стосунків з коміком показала йому свою фотографію до ринопластики, на яку той відреагував образливою фразою.

Читайте також: Аліна Шаманська прокоментувала пророцтво про жінку-президента України.

Аліна Шаманська і Руслан Ханумак Фото: instagram.com/shamankaa

"Мій колишній чоловік сказав: "Якби ми з тобою познайомилися до твоєї ринопластики, то навряд чи у нас щось вийшло б". Я дуже сподіваюся, він взагалі гуморист, що це був гумор", - зазначила вона.

"Я йому показала фото "до" і запитала: "А ти був би зі мною, покохав би мене?", - згадала Шаманська ту розмову з ексом. - Це дуже жорстоко".

Аліна Шаманська до і після ринопластики Фото: Скріншот

Окрім ринопластики Шаманська зробила блефаропластику нижньої повіки (хірургічна корекція зони навколо очей), маммопластику (збільшення грудей), хейлопластику (пластична операція на губах і в області біля них) і видалила грудки Біша ("пакети" з жировою тканиною в області щік). Також блогерка надала своїм губам об'єму за допомогою ін'єкцій філерами.

Нагадаємо, Шаманська і Ханумак познайомилися у 2016 році, через рік вони одружилися, а через місяць народився їхній первісток - син Артур. У січні 2023 року Аліна оголосила про розлучення з Русланом, проте офіційно шлюб було розірвано лише у березні 2024-го.

У травні цього року колишній актор Студії "Квартал 95" втік з України у США, а його колишня обраниця стала амбасадоркою президентського конгресу і ведучою проєкту "Діалоги сили", в якому бере інтерв'ю у мерів та керівників обласних військових адміністрацій.

Блогерка зробила кілька пластичних операцій Фото: instagram.com/shamankaa

Раніше Аліна Шаманська заявляла, що Руслан Ханумак фінансово не допомагає їхньому синові.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також