Лайм

Не хочу мовчати: дружина Романа Сасанчина розповіла про чергову кризу у стосунках з чоловіком

Дівчина залишається відвертою зі своїми підписниками

Дружина Романа Сасанчина Іванна зізналася, що переживає непростий етап у шлюбі зі своїм обранцем. У соцмережах вона зазначила, що "не хоче мовчати про те, що їй болить".

Детальніше про це дівчина розповіла в Instagram-stories. Зокрема, вона сказала, що у власній родині "почувається прислугою", яка часто чує слова "дай-подай". При цьому Сасанчина наголошує, що розуміє, що "сімейне життя - далеко не мед".

Читайте також: Роман Сасанчин із дружиною зробили парні тату та показали, як вони виглядають.

Фото: instagram.com/annavi_sasanchyn

"Мене так за*бало чути "дай-подай". Почуваюся прислугою. Я вже дійсно дуже близька до того, щоб здатися і обрати простіший шлях. Ніхто не говорив, що сімейне життя – це лише мед. Бувають і дуже гіркі моменти! Хочеш-не-хочеш, мусиш цьому давати раду. Я не хочу мовчати та тримати в собі те, що мені болить. Така вже я", - поділилася дівчина у своєму блозі.

Нагадаємо, за Романа Сасанчина Іванна вийшла заміж у грудні 2021 року. Через місяць після весілля у них народилася донька Елізабет. Раніше обраниця виконавця зізнавалася, що зіштовхувалася з труднощами у шлюбі. Ба більше, закохані навіть збиралися розлучатися, проте після публічної сварки здивували шанувальників новиною, що хочуть повінчатися, і пара зробила це у січні цього року. Про складнощі у стосунках з Романом Іванна раніше говорила наступне:

"У нас зараз реально серйозний конфлікт. Я сподіваюся, що це можливо виправити. Я молюся Богу. Я знаю, що ми заради нашої дитини зможемо переступити через все, що зараз є. І ми впораємося з цим. Я сподіваюся тільки на краще. Я знаю, що ми винні обидва в тому, що зараз сталося. У нас дуже складний період. Я сподіваюся, що ми його переростемо і з усім упораємося".

Читайте на тему: Найбільший біль: дружина Романа Сасанчина розповіла про пережитий викидень.

Фото: instagram.com/annavi_sasanchyn

Роман Сасанчин став відомий після перемоги у талант-шоу "Голос. Діти", а також "Голос країни". Після перемоги на "Голосі" виграв квартиру у Києві, яку збирався продавати. У артиста є спільна пісня з Віктором Павліком та Іваном Ганзерою "Моє рідне село", яку виконавці записали та виконують у своїх концертних виступах. На гала-концерті який відбувся у Львові, він виконав пісню "Крила життя", слова до якої написав сам.

  • Були зовсім юними: ми розповідали, хто з українських зірок, окрім Романа Сасанчина, став батьками у дуже молодому віці.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Буде власність нашого сина: Квіткова розповіла про поділ майна після розлучення з Добриніним

Даша Квіткова і Нікіта Добринін після розлучення поділили все порівну - колишні закохані планують купити квартиру сину Леву

Привернули увагу до України: alyona alyona і Jerry Heil висловилися про результати "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil висловилися про 3 місце на Євробаченні 2024 - артистки подякували шанувальникам за підтримку

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео