Лайм

Прірва суму і страху: дружина Романа Сасанчина пережила завмерлу вагітність

Пара втратила малюка, майбутнє якого вже почала планувати

22-річний Роман Сасанчин та його 26-річна дружина Іванна виховують доньку Лізу, яка народилася у 2021 році. Нещодавно дружина переможця шоу "Голос.Діти" та "Голос країни" знову завагітніла, але, на жаль, втратила дитину.

Про трагедію блогерка розповіла підписникам свого Instagram. Вона показала знімок УЗД, де видно, що термін вагітності був 4 тижні та 5 днів, і поділилася подробицями важкої втрати. "Я вже пережила та відпустила свій біль. Готова з вами поділитися", - почала Іванна.

Читайте також: Не хочу мовчати: дружина Романа Сасанчина розповіла про чергову кризу у стосунках з чоловіком.

Фото: instagram.com/annavi_sasanchyn

Дружина Романа Сасанчина розповіла, що нещодавно вони з чоловіком дізналися, що в них буде ще одна дитина. Пара почала будувати нові плани на майбутнє, як несподівано з'ясувалося, що плід завмер.

"Все відбулось супершвидко, незрозуміло. В один день ти дізнаєшся, що ти вагітна, і в тебе одразу купа думок, купа планів. Ти бачиш перед собою ціле нове життя. Багато про що починаєш мріяти, і через декілька днів тобі говорять, що вагітність завмерла. І ти з такого щасливого періоду швидко падаєш у таку прірву суму, страху, якогось розчарування", - поділилася вона.

Фото: instagram.com/annavi_sasanchyn

Іванна зізнається, що вже пережила їхнє сімейне горе, проте їй доведеться ще пройти гормональну терапію, щоб уникнути хірургічного втручання.

"Лікарка сказала, що ми не будемо робити вишкрібання, не будемо нічого робити там вакуумом, а просто спробуємо гормонами викликати через менструацію, щоб пішов новий цикл, і, можливо, воно вийде все з менструацією, що не буде потрібно втручатись туди хірургічно. Я оце жила, знеболювальні не допомагали, в мене живіт страшно болів, мене нудило, мені так погано було. Але оце сьогодні все почалося, і ніби стало трохи легше", - розповіла дівчина.

Читайте також: Були зовсім юними: хтось з українських зірок став батьками в дуже молодому віці.

Нагадаємо, Роман Сасанчин познайомився з Іванною у 2020 році. Вони зустрілися в компанії спільних друзів і настільки сподобалися один одному, що вже за кілька місяців після знайомства почали жити разом. Невдовзі пара оголосила про весілля.

Наприкінці грудня 2021 року обраниця співака народила йому доньку, якій батьки дали ім'я Елізабет. На той момент виконавцю було лише 19 років. Пізніше артист зізнавався, що раніше ніколи не думав, що стане батьком у такому юному віці.

Фото: instagram.com/annavi_sasanchyn

Раніше Іванна розповідала, що вже переживала викидень. Завмерла вагітність була ще до народження доньки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня