Лайм

"Може, то м***аль?" Омаргалієва висловилася про чоловіка Слави Камінської, якого вона приховує

Співачка прокоментувала роман своєї колеги і подруги

Слава Камінська, яка в період повномасштабного вторгнення разом з дітьми живе за кордоном, зустріла нове кохання. Особистість обранця колишня солістка "НеАнгелів" не розкриває, але називає його "чоловіком". Це спровокувало чутки про третє заміжжя співачки, хоча сама артистка їх спростовує.

Альона Омаргалієва, яка до початку великої війни була у близьких стосунках з Камінською, зізналася, що також нічого не знає про таємничого коханого своєї подруги. Проте припускає, що Слава таки вийшла заміж. Про це вона розповіла у "33 запитаннях" від Люкс ФМ.

Читайте також: Були у шлюбі рік: Слава Камінська показала першого чоловіка, якого вважає найкращим.

Альона Омаргалієва, Слава Камінська Фото: instagram.com/omargalieva.alena / instagram.com/babaslavka

"Ми зараз мало спілкуємося. Можемо у Телеграмі один одного підтримати релізами або що, - зізналася артистка. - Але я так розумію, що вона щаслива у своїх стосунках. Я так розумію, що вона вийшла заміж, але я про це нічого не знаю. Я не знаю, хто її чоловік”.

На запитання Жені Фешака: "Може, то м***аль якийсь?" Співачка відповіла: "Маю надію, що ні".

До речі, Камінська сама спровокувала чутки, що зустрічається з росіянином. У березні 2024 року співачка опублікувала фрагмент російськомовної пісні, в якій співає про любов до чоловіка-росіянина.

"У меня был муж красивый такой. Правда, русский немного, но мой. Я его довела, но не так, как могла. Прости меня, родной. До тебя у меня было много мужчин. Богатых, но только с женой", - співає російською Слава.

Після критики в соціальних мережах і розголосу в медіа ексучасниця гурту "НеАнгели" вирішила виправдатися і заявила, що її коханий чоловік - естонець. Чому в пісні використала фразу "немного русский" виконавиця пояснювати не стала.

Слава Камінська зі своїм коханим чоловіком Фото: instagram.com/babaslavka

Раніше Слава Камінська заступилася за російську мову в Україні і нарвалася на хейт.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також