Лайм

Окрім Ксенії Мішиної: Слава Дьомін назвав ще одну артистку, до якої мав симпатію

Ведучий зізнався у симпатії до української співачки

Український телеведучий та інтерв'юер Слава Дьомін, який раніше розповів про почуття до Ксенії Мішиної, зізнався, що мав симпатію до ще однієї знаменитості – Злати Огнєвіч.

Про це засновник YouTube-проекту "Слава +" розповів, відповідаючи на запитання в Instagram-історіях. Одна з підписниць поцікавилася у чоловіка, у кого з зірок, окрім акторки, він був закоханий, і тоді Дьомін назвав ім'я співачки. Цікаво, що обидві артистки були героїнями шоу "Холостячка".

Читайте також: Ксенія Мішина відповіла на закиди, що у неї немає чоловіка.

Фото: instagram.com/slavademin_official

"Була сильна симпатія до Злати Огнєвіч", - зізнався Слава, не вдаючись до подробиць.

Відомо, що нині Слава Дьомін має статус холостяка. У 2021 році ведучий повідомив, що розлучився з дружиною через 13 років подружнього життя. Колишні закохані виховуть сина-підлітка і підтримують теплі стосунки.

У 2023 році мережею ходили чутки, що у Дьоміна роман із Ксенією Мішиною. Ведучого і акторку часто бачили разом, проте вони й не приховували своє спілкування. У серпні 2024 року інтерв'юер зізнався, що мав почуття до акторки, але в серйозні стосунки це не переросло.

Фото: instagram.com/slavademin_official

"І справді я хотів із нею серйозних стосунків. Ми проводили час разом, наші сини знайомі між собою — я з Платоном, а Влад із Ксенією. Було комфортно, але стосунки не склалися", - розповідав він.

Нині, за словами Дьоміна, в його житті немає кохання, але симпатія присутня.

Фото: instagram.com/slavademin_official

Раніше Злата Огнєвіч висловилася про плани щодо сім'ї та дітей.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також