Лайм

На шоу "Холостяк-13" засвітили учасниць і заінтригували дівчиною, яку особисто запросив Терен

До виходу реаліті на телеекрани залишилося трохи більше трьох тижнів

1 листопада на телеканалі СТБ відбудеться прем'єра шоу "Холостяк-13", героєм якого став ветеран війни Олександр Будько з позивним "Терен". Напередодні виходу першого епізоду творці оприлюднили новий тизер, в якому засвітили учасниць 13-го сезону.

В ролику, опублікованому на сторінці проєкту в Instagram, показали кадри з першої вечірки, де військовий познайомиться з претендентками на його серце. Підкорювати героя будуть українки з різних міст України. "Дівчата з усієї країни спеціально приїдуть до нього", - йдеться в анонсі.

Читайте також: Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті.

Фото: Скріншот

Фото: Скріншот

Також у відео можна побачити кадри побачень, де, зокрема, є сцени з поцілунками. А також почути таємничу незнайомку, яку на шоу "Холостяк-13" нібито запросив сам Олександр Терен.

Читайте також: Моя мрія – потрапити на "Холостяк": українська співачка заінтригувала участю у 13 сезоні.

Фото: Скріншот

Фото: Скріншот

"Дуже радий, що ти стоїш поруч", - каже на відео ветеран. "Дякую, що ти мене запросив", - відповіла незнайомка. Обличчя дівчини в анонсі не показали, тому шанувальники шоу почали розгадувати учасницю по голосу. Дехто припустив, що це співачка Klavdia Petrivna (справжнє ім'я - Соломія Опришко).

Фото: instagram.com/holostyakstb

Нагадаємо, Олександр "Терен" Будько – 28-річний ветеран російсько-української війни, громадський діяч, автор книги "Історія впертого чоловіка" і учасник національної збірної Invictus Games.

На фронті воїн отримав важке поранення ніг, пережив ампутацію і протезування. Харизма і почуття гумору Терена підкорили українок, які за першу добу прийому заявок "обвалили" сайт проєкту. Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік зізнавався, що цей сезон буде "гарячим" та "пристрасним".

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Холостяк & Холостячка (@holostyakstb)

Раніше Олександр Терен розповів про побачення на протезах.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також