Лайм

Ксенія Мішина відповіла на закиди, що у неї немає чоловіка

Особисте життя акторки не дає спокою її фанам

Після розриву стосунків з переможцем "Холостячки" Олександром Еллертом близько трьох років тому Ксенія Мішина не афішує своє особисте життя. Шанувальники дійшли висновку, що акторка не має коханої людини, тому не показує її в соцмережах. І за будь-якої нагоди намагаються з'ясувати причину її "самотності".

Артистка влаштувала в Instagram-історіях день відповідей на запитання, і одне з них стосувалося особистого життя 35-річної зірки: "Банальне запитання. Ти успішна няша. Чому немає поряд чоловіка? Ти токсик?".

Читайте також: Продає сірники і виступає російською: що стало з переможцем "Холостячки" Олександром Еллертом.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Ксенія відповіла на закиди і натякнула, що зараз її серце не вільне. "Якщо ви чогось не знаєте чи не бачите, це не означає, що цього немає, - сказала вона. - Перестаньте сенс життя бачити у стосунках".

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Нагадаємо, про розставання з Еллертом Мішина оголосила влітку 2021 року, проте остаточний розрив стався восени того ж року. Весь цей час пара то сходилася, то розходилася: акторці було складно одразу поставити крапку, оскільки вона пішла зі стосунків з почуттями.

Причину розриву Ксенія не називала, оскільки вважає, що особисте має залишатися особистим. Мішина, яка регулярно ділилася своїм щастям з Еллертом у соцмережах, зізнавалася, що ніхто не знає, якою парою вони насправді були. Усі свої сварки вони не виносили на публіку.

Після цього досвіду акторка не хоче публічно будувати свої стосунки.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Раніше Ксенія Мішина показалася з чоловіком, якого вважають її новим коханим.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також