Лайм

Колишня дружина Володимира Остапчука натякнула на роман з військовим

Нотаріус показала інтригуюче фото

10 жовтня день народження відзначає Христина Остапчук (Горняк), яка після розлучення з Володимиром Остапчуком два роки тому продовжує носити його прізвище. У день свого 38-річчя нотаріус натякнула на зміни в особистому житті.

В Instagram-історіях блогерка показала інтригуюче фото з чоловіком, який розділив з іменинницею святковий сніданок. Ймовірний обранець Христини, якого вона ніжно обхопила ногами, зображений у військовій формі. "Смачні дуже круасани, особливо у день народження вони особливі...", - залишила інтригуючий підпис Горняк.

Читайте також: Володимиру Остапчуку - 40: Катерина Полтавська відповіла на жарт про "останню дружину".

Фото: instagram.com/kristygor

Відомо, що Христина з початку повномасштабної війни активно допомагає ЗСУ і має багато друзів серед військових. Нещодавно блогерка пройшла триденну військову підготовку, через що стикнулася з критикою. Юристці дорікнули в тому, що вона просуває жіночу мобілізацію.

Фото: instagram.com/kristygor

Нагадаємо, Горняк вийшла заміж за Остапчука у 2020 році, через півроку після розлучення ведучого з першою дружиною і матір'ю його дітей Оленою Войченко. Шлюб Христини і Володимира тривав трохи менше двох років. Офіційно телеведучий і нотаріус розлучилися 4 жовтня 2022 року, того ж дня у 40-річного шоумена зав'язалися серйозні стосунки з 24-річною журналісткою Катериною Полтавською, яка стала його третьою дружиною і невдовзі народить йому третю дитину.

Після розлучення з Остапчуком у Горняк були стосунки, але вони тривали лише 8 місяців. Про припинення роману Христина повідомила у вересні 2023 року.

Фото: instagram.com/kristygor

Тим часом Леся Нікітюк підтвердила свій роман з військовим Дмитром Бабчуком, який молодший за неї майже на 9 років.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також