Лайм

Тарас Цимбалюк заступився за Лесю Нікітюк, яку захейтили через молодшого за неї бойфренда

Хейтери накинулися на телеведучу у соцмережі

Днями Леся Нікітюк, яка на запитання про особисте життя завжди віджартовувалася, вперше показала свого коханого. Її обранцем став військовий Дмитро Бабчук, який майже на 9 років молодший за телеведучу. І поки шанувальники та знаменитості радіють за колегу й готуються до можливого весілля, хейтери виплескують негатив. Тарас Цимбалюк став на захист зіркової подруги, яка стикнулася з образами у мережі.

Актор опублікував в Instagram-історіях скріншот коментарів під дописом з новиною про 28-річного бойфренда Лесі Нікітюк, якій за декілька днів виповниться 37, і зізнався, що був неприємно вражений. Хейтери назвали ведучу "страховиськом", "тупою", "недорозвинутою", "сільською дівчиною", а також дорікнули в тому, що вона швидко "стрибнула до іншого".

Читайте також: Треба до психолога: Цимбалюк звернувся до українців, які критикують зірок за відпочинок під час війни.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Цимбалюк, який і сам неодноразово стикався з хейтом у соцмережах, написав, що йому соромно за українців, які готові "бездумно топити своїх".

"Я вже давно збагнув одну страшну річ: нашому народу не потрібні зовнішні вороги... Для формування жовчі достатньо і своїх людей, щоб їх абсолютно невиправно х*єсосити і демонструвати власну деградацію! Про яке єднання мова, коли ви готові бездумно топити своїх... Реально соромно!", - висловився актор.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Нагадаємо, два місяці тому зірка серіалів "Спіймати Кайдаша" і "Чорний ворон" потрапив у скандал через вечірку з піснями російських виконавців, які підтримують путінський режим. Цимбалюк визнав свою провину, проте його каяття підтримали не всі його колеги. Акторка Інна Приходько засудила актора і зірок, які стали на його захист.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Раніше Катя Осадча заступилася за зірок, яких захейтили в мережі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також