Лайм

Зірка "МастерШеф" Мартиновська пояснила, чому більше не хоче мати дітей

Ольга виховує 8-річну дочку

Суддя кулінарного проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська сама виховує доньку Віру. З батьком дівчинки шеф-кухар розійшлася через рік після весілля. Нині кулінар щаслива у нових стосунках, проте ставати матір'ю більше не хоче.

В інтерв'ю "Тур зірками" 35-річна Мартиновська зізналася, що другу дитину планувала народити до 35 років, а у більш пізньому віці переживати досвід материнства їй не хочеться.

Читайте також: Егоїстичний самозахист: 50-річна кохана Фагота пояснила, чому не наважилася народити дитину.

Фото: instagram.com/olga_martynovska

"Я думала, що я встигну до 35, і зараз мені вже виповнилось 35, а я не встигла так як планувала, так як хотіла, Боженька, мабуть, бачить це інакше, а вже далі, чесно, не хочу", - поділилася кулінар.

Також на її рішення вплинув непростий досвід матері-одиначки. "Ті, хто його мають, то зрозуміють, – каже Оля. – Він непростий".

"Хочеться вже якогось часу для себе, про себе, без памперсів цих, - додала вона. - Я не є мамою, яка буде кайфувати від того, що цілий день займається пранням білизни, варить кашки... Ні, я такого кайфу не отримувала. Мені більше подобається, коли дитина доросла, коли вона вже в розмові, в діалозі, в думках".

Нагадаємо, Оля Мартиновська вийшла заміж у 2015 році за Івана Кобця, з яким познайомилася у закладі, де обидвоє працювали. У 2016-му у пари народилася донька, а через рік подружжя розлучилося. Весь цей час суддя "МастерШеф" займалася кулінарною кар'єрою і вихованням доньки, а нещодавно в її житті з'явилося нове кохання.

Мартиновська розповідала, що її обранець старший за неї на 17 років, і він саме такий, яким вона його представляла.

"Для мене було принципово важливо завжди, щоб мій обранець був високого зросту, тому що у мене зріст 173 см. Просто я поряд з чоловіками нижче за мене почуваюся динозавром або гігантом, мені некомфортно. Я вірю в кохання між парами будь-якого зросту, але у кожного з нас свої таргани в голові. Ще він повинен бути старшим за мене, бо я вже мама для Віри і не хочу бути мамою для когось іншого. У нас 17 років різниця у віці", - розповідала Ольга на шоу "Прокинься з Ектором".

Коханого зірка кулінарного шоу не показує, оскільки поважає його рішення не бути публічним. Відомо тільки, що чоловіка звуть Руслан і він теж працює у кулінарній сфері. Обранець Мартиновської був одружений і має дітей.

Фото: instagram.com/olga_martynovska

Раніше колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк натякнула на роман з військовим.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також