Лайм

Даніель Салем у ЗСУ розповів про хейт і показав "топ" коментар

Воїн відреагував на звинувачення хейтерки

Колишній телеведучий і ресторатор, а нині військовослужбовець ЗСУ Даніель Салем час від часу ділиться у соцмережі кадрами своєї небезпечної роботи, які викликають повагу і вдячність у українців. Проте, як виявилось, не у всіх. Деякі сумніваються у службі знаменитості, і виплескують негатив та звинувачення у коментарях.

Про хейт боєць розвідувально-диверсійного підрозділу "12 друзів Оушена" розповів у себе в Instagram-історіях. Він показав коментар однієї зі своїх підписниць, яка побачила "фейк" під відео Салема, де він разом із побратимами пересувається на авто по лінії фронту.

Читайте також: Друга контузія і тріщина у хребці: Даніель Салем розповів про поранення на фронті.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

"І ніхто не помітив, як машина на місці стоїть, а дерева швидко рухаються, бридко дивитися", - написала хейтерка. Цей коментар Салем не зміг залишити поза увагою. "Я читав багато хейту! Але цей просто топ", - відреагував військовослужбовець ЗСУ.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

Нагадаємо, Даніель Салем народився в Одесі в сім'ї українки і ліванця. Зараз йому 40 років. У віці 6 років батьки перевезли його до Бейрута (столиця Лівану). Там він закінчив школу, служив у ліванській армії спецназівцем, брав участь у бойових діях.

Деякий час Салем жив у Марокко, Туреччині, Єгипті, Франції і Канаді. Після повернення в Україну, закінчив медичний університет та здобув спеціальність хірург-офтальмолог. В Одесі Даніель працював офіціантом, барменом, а згодом відкрив кілька закладів. Був ведучим проекту "Кохання на виживання", реаліті-шоу "Хулігани", програми "Зірковий шлях". Брав участь в шоу "Танці з зірками" і "Голос країни".

Даніель Салем на "Танцях з зірками" Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

Коли почалося повномасштабне вторгнення Росії в Україну, знаменитість без вагань вступив до лав ЗСУ. Свою роботу Салем називає "найкращою у світі" і "найважливішою".

"У свої сорок років я зрозумів, що це найважливіша робота в житті, де я відчуваю, що я роблю щось важливе, коли я вже не питаю себе: яка моя місія в цьому житті… Чому? Тому що я знаю!", - ділився він у недавньому дописі.

Даніель Салем служить у розвідгрупі і має позивний "Сойєр", який натхненний книгою Марка Твена "Пригоди Тома Сойєра".

"Сойєр" разом з побратимами приймає виклик від ворога в ближніх боях, разом з побратимами пройшов найзапекліші штурми, неодноразово потрапляв під ворожі обстріли, звільняв Херсонщину, чим власне і продовжує займатися", - розповідали про Салєма у військовому підрозділі у листопаді 2023 року.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

Раніше Даніель Салем висловився про Потапа і Влада Яму, які в період великої війни живуть і працюють за кордоном.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також