Лайм

Якщо спробують заговорити - я їм не раджу: Даніель Салем, який служить у ЗСУ, пригрозив Потапу і Ямі

Військовослужбовець висловився про артистів, які виїхали з України

Колишній телеведучий і ресторатор, а нині військовослужбовець ЗСУ Даніель Салем, який раніше ділився кадрами своєї небезпечної роботи, висловився про Потапа та Влада Яму, які в період великої війни живуть й безперешкодно працюють за кордоном.

В інтерв'ю "ТУР Зірками" військовий заявив, що якщо одного разу зустріне цих артистів в Україні, то не потисне їм руку. Також Салем порадив Потапу і Ямі не починати з ним розмову, якщо вони випадково десь перетнуться.

Читайте також: Немає сенсу повертатися: Фіма Константиновський висловився про Винника і Потапа, які виїхали "перечекати" війну.

Фото: instagram.com/realpotap/instagram.com/vladyama_official

"Не потисну руку 100%, а якщо спробують зі мною заговорити - я їм не раджу", - заявив Салем. На запитання журналістки, що Даніель зробить у такому разі, він із посмішкою сказав "не знаю".

Читайте також: "А у нас все пучком": Потап показав, як виступав з російськомовними піснями в клубі.

Військовослужбовець додав, що негативно ставиться саме до цих двох артистів, до інших чоловіків, які виїхали з України під час повномасштабного вторгнення, він не має претензій.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

"У мене є друзі, які поїхали. Ну, поїхали і поїхали. По-перше, ми не знаємо історію кожної людини, чесно. Я проти, щоб українці говорили погано про українців взагалі, - зізнався він. - Якщо ви кажете про Потапа, для мене це дивна історія, тому я відреагував так. Конкретно на ім'я. А якщо ми говоримо про інших пацанів, і якщо вони поїхали, напевно, так краще. Нехай не заважають".

Тим часом Потап не звертає уваги на критику українців і продовжує ділитися європейським контентом.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також