Лайм

"Я ще живий": Іван Дорн, який виїхав з України, вирішив нагадати про себе

Співак вийшов на зв'язок у день свого 36-річчя

Іван Дорн, який у період повномасштабної війни в Україні живе і розвиває кар'єру за кордоном, з'явився у соцмережах. Нагадати про себе співак вирішив у день свого народження – 17 жовтня йому виповнилося 36 років.

"Я ще живий. Мені 36. Я не помер від наркотиків, моя дружина мене не кинула і бабки не закінчилися - це вже, бл*дь, непогано", - каже Дорн на відео, яке він оприлюднив в Instagram. – Вітати мене не треба, я й так знаю, що я класний".

Читайте також: "Не знаю, чим керувався Влад Яма або ж Іван Дорн. Але це позиція не чоловіча". Інтерв'ю з Віктором Бронюком.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Ivan Dorn (@dorn_ivan)

"На свій день народження прошу у вас дозволу позбавити мене від зобов'язання вас вітати, - продовжив він у "сторіз". - Мав я на увазі всі ці дати в моєму житті, так багато людей і так багато дат, що я просто, чесно кажучи, не можу їх запам'ятати. Мені не потрібно спеціальних дат, щоб висловити людині, що я про неї думаю. Якщо в мене в душі проситься, я подзвоню і скажу це, навіть якщо мене не питають. Ну навіщо нам ставати жертвами маркетингу, ми ж дорослі люди, ці подарунки, привітання. Якщо хочете - зателефонуйте мені протягом року, що ви з'являєтеся раз на рік у мій день народження".

Фото: instagram.com/dorn_ivan

Зі знаменитостей у коментарі до Дорна поки що прийшла лише Світлана Лобода.

Фото: instagram.com/dorn_ivan

Напередодні свого 36-річчя співак засвітився на своїй сторінці з бейджем свого лейбла Masterskaya, і підписники по місцевості впізнали Амстердам. Сам Дорн своє місце розташування не вказував. У лютому 2024 року артист розповідав, що разом із дружиною та двома дітьми живе у Парижі (Франція).

Нагадаємо, Іван Дорн в Україні має неоднозначну репутацію. Хоча співак засудив повномасштабне вторгнення та припинив працювати в Росії, до 2022 року він будував кар'єру на території держави агресорки. Ба більше, у 2017 році в інтерв'ю Юрію Дудю Дорн називав українців та росіян "братами", між якими "немає нічого, окрім дружби".

Фото: instagram.com/dorn_ivan

У 2023 році Дорн записав відеозвернення українською, в якому вибачився за свої слова і заявив, що "він з Україною". Пізніше співак виступив на Балі перед росіянами, чим знову зіпсував свою репутацію. Його підопічний на "Голосі країни-6" співак LAUD розповідав, що Дорн продовжує випускати треки з музикантами із країни-терористки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також