Лайм

"Повертайся, Олег! Нас вистачить на всіх": "двійник" Винника звернувся до співака у Німеччині

І дав артисту-втікачу обіцянку

Виконавець Андрій Кравченко, якого через зовнішню схожість і манеру співу називають "двійником" Олега Винника, закликав співака повертатися з Німеччини, куди той виїхав після початку великої війни в Україні.

В інтерв'ю "Подробицям" Кравченко заявив, що не має наміру забирати всю аудиторію Винника, яка залишилася без свого "поводиря". Хоча й не приховує, що частина "вовчиць" стала "лебідками" (так Андрій називає своїх фанаток).

Читайте також: Не зрозумів, чому "мої люди": "клон" Олега Винника прокоментував нову пісню співака.

Фото: Скріншот

"Багато фанатів Олега Винника на мене до сих пір зляться, що я забираю якусь нішу. Те, що фанати переходять на мою сторону. Я взагалі кажу: "Повертайся, Олег! Нас вистачить на всіх". В мене немає мети захопити повністю аудиторію Олега Винника, - зізнався співак. - Це зараз робить не тільки Андрій Кравченко, це роблять і інші артисти, тому що вони [фани] не знають, куди їм йти, тому що вони залишилися без свого поводиря".

Кравченко припустив, що його порівнюють з Винником тому, що виконавця "Вовчиці" немає в Україні. Сам співак не засуджує артиста-втікача і "по-людськи" за нього переживає.

Фото: Скріншот

"Переживаю за Олега до сих пір, чому його немає. Ось чесно, по-людськи. Не з точки зору там якого бізнесу чи шоу-бізнесу, я ж кажу, нас вистачить на всіх. Там "вовчиці", у мене "лебідки", "мадонни" ще є у мене", - каже Андрій.

Читайте також: Немає сенсу повертатися: Фіма Константиновський висловився про Винника і Потапа, які виїхали "перечекати" війну.

Водночас Андрія Кравченка "вже дратує" порівняння з Олегом Винником, з яким він навіть не знайомий.

"Ми з ним не знайомі. Ми бачилися, на концертах я був двічі, бо мені справді подобалася його творчість, як творчість інших артистів. Але ми не спілкуємося, ми не знайомі так із ним, - зізнався "двійник" співака. - Я собі нічого не підроблював, не робив ніяку пластику, не старався бути схожим. Чи співав я пісні? Співав його пісні. Тому що тоді всі спивали пісні Олега Винника, він був на піку популярності. На тих самих корпоративах ми крутили і перші були з тих музикантів, які започатковували культуру Олега Винника. Я розумію, що це буде до тих пір, поки люди не зрозуміють, що я - не Олег Винник".

Раніше Олег Винник зі своїм ковтком свіжого повітря змусив військового записати відео у відповідь.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також