Лайм

Слава Дьомін чесно зізнався, чи мав роман з Лесею Нікітюк

Телеведучий відповів на запитання про особисте життя

Український телеведучий та інтерв'юер Слава Дьомін, який раніше розповів про почуття до Ксенії Мішиної, прокоментував чутки про роман з Лесею Нікітюк. Свого часу знаменитості разом працювали над проєктом телеведучої "Леся-Здєся".

В інтерв'ю "Тур зірками" Дьомін зізнався, що у нього не було романтичних стосунків і Нікітюк, оскільки вони "трохи різні".

Читайте також: Тарас Цимбалюк заступився за Лесю Нікітюк, яку захейтили через молодшого за неї бойфренда.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

"Вона така дівчина, яка часто змінює настрій, а мені не дуже подобаються саме такі дівчата. Останнім часом я говорю, що для мене важливо в стосунках - не лікувати людину, не змінювати її під себе. Зараз у мене є вільні стосунки і це людина така, яка вона є і яка мені підходить, і якій я підхожу. І от ми йдемо паралельно. Для мене це важливо, щоб пара йшла паралельно".

Фото: instagram.com/slavademin_official

Також Слава Дьомін розкрив подробиці спілкування з Ксенією Мішиною та розповів, чому йому не вдалося побудувати стосунки з акторкою, до якої мав почуття.

"Мені цікаві були стосунки, Ксенії - не дуже, - зізнався телеведучий. - Я запропонував Ксенії стосунки, вона сказала, що вона до них не готова, прям от до серйозних стосунків".

Відповідати на запитання про секс з Мішиною Дьомін відмовився. "Це не твоя справа, був секс чи ні", – з усмішкою сказав Слава Наталії Тур.

Раніше Слава Дьомін зізнався, що мав сильну симпатію до ще однієї відомої артистки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також