Лайм

"Двоякі відчуття": Тарас Тополя висловився про шоу "Холостяк" з ветераном Тереном

Співак прокоментував вибір героя під час війни

1 листопада на телеканалі СТБ стартує 13 сезон шоу "Холостяк" з ветераном війни Олександром "Тереном" Будько, який втратив обидві ноги на фронті. Тарас Тополя заявив, що вибір головного героя, як і сам проєкт, викликають у нього "двоякі відчуття".

У новому випуску YouTube-проєкту "Розлючена" лідер гурту "Антитіла" зізнався, що не слідкує за цим реаліті і не знав, що творці запросили знятися військового, який пережив ампутацію і протезування.

Читайте також: Не відчуваю дискомфорту: "Холостяк" Олександр Терен розповів про побачення на протезах.

Фото: instagram.com/tarastopolia

"У мене двоякі відчуття. Звісно, це потрібно робити, це дуже хороша мета, хороші наміри. Питання лише в тому, що для мене такі шоу типу Холостяків - така фейчина. В кінці кінців це просто шоу, я ж знаю, як там все працює, там пишуться сценарії втупу. Щоб потім це не вилилось в те, що в телевізорі все красиво, а далі... Головне, щоб ця історія з Холостяком була щира, кого він там обере", - сказав музикант Аліні Шаманській.

Ведуча висловила свої сумніви щодо того, що учасниці прийшли саме до Олександра. Вона заявила, що бачила дівчат, і вони, за її словами, прийшли на "Холостяк-13" заради слави. Тополя погодився з думкою Шаманської, що це шоу більше про піар, проте похвалив творців реаліті за вибір героя під час війни.

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

"От, тому це більше мабуть про славу і хайп, про якусь медійність, впізнаваність. Хоча мета хороша, молодці. Команда "Холостяка" розуміє контекст і розуміє проблеми", - сказав Тарас.

"Або використовують, впливають, маніпулюють", - додала інтерв'юерка. "Я цього не говорив", – відрізав музикант.

Нагадаємо, Олександр Будько з позивним "Терен" – 28-річний ветеран російсько-української війни. Під час харківського контрнаступу він отримав важке поранення і втратив ноги. Герой "Холостяка-13" написав книгу "Історія впертого чоловіка" і запустив шоу на YouTube "Відвал ніг, або All інклюзив".

Раніше на шоу "Холостяк-13" засвітили учасниць та заінтригували дівчиною, яку особисто запросив Терен.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також