Лайм

"Квадробер Григорій": Решетнік у костюмі кота пожартував про новий молодіжний тренд

Ведучий і багатодітний батько прокоментував захоплення школярів

В Україні набирає популярності молодіжний тренд квадробіка, або квадробінг, суть якого полягає в імітації звуків і рухів тварин. Попри те, що нове захоплення українських дітей і підлітків здається безневинним, воно часто викликає занепокоєння серед дорослих. Григорій Решетнік зізнався, що лише днями дізнався про новий модний рух, і він не викликав у батька трьох дітей негативних емоцій або тривоги.

На особистій сторінці в Instagram телеведучий виклав архівний знімок, де зображений на сцені в костюмі кота, і пожартував, що він заснував квадробінг ще понад 20 років тому.

Читайте також: Оля Полякова підтримала дітей-квадроберів і нарвалася на хвилю негативу.

"Знайомтеся - Квадробер Григорій. В далекому 2000 році в Миколаєві я заснував тоді цей тренд. А потім ще в університеті закріпив його - на першому курсі ми перетворювались та імітували різних тварин. Переконаний, що й ви в дитинстві були квадроберами… пригадайте просто", – з усмішкою написав ведучий.

Решетнік поцікавився у підписників, чи знають вони про новий молодіжний тренд і як вони ставляться до таких рухів.

"Чи знаєте ви, що це таке? Бо я дізнався тільки вчора, - зізнався Григорій. - Та й взагалі, як ви ставитесь до нових віянь, субкультур, тенденцій та течій? Дозволяєте своїм дітям так самовиражатися? Чи вас це лякає?".

У коментарі до чоловіка прийшла Христина Решетнік і написала, що "ми всі квадробери". "І діти наші", - додав батько трьох синів.

Підписники Григорія по-різному відреагували на його допис: одні підтримали ведучого, котрий "у тренді", інші написали, що в їхніх сім'ях квадробінг під забороною.

Читайте також: Квадробер атакував велосипедиста у Миколаєві – реакція мережі.

В Україні квадробіка ще не стала поширеним явищем, як в інших країнах, втім вже має своїх шанувальників. Діти-квадробери одягають маски, хвостики, лапки тварин, пересуваються рачки, використовуючи звуки котів, собачок, лисичок тощо.

У суспільстві по-різному реагують на нове захоплення юних українців: хтось говорить про нього поблажливо, а хтось бачить у модній течії серйозну загрозу психічному здоров'ю.

Фото: Getty Images

Читайте також історію про квадроберів, літню жінку і безхатька, яка вразила мережу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також