Лайм

"Твої шишки - сама набивай": донька Полякової розповіла, як мама-співачка ставиться до її хлопця

Дівчина будує нові стосунки

Після розставання зі студентом британського вишу і переїзду в Україну донька Олі Полякової закрутила новий роман. 19-річна Марія понад півроку зустрічається з хлопцем, з яким скоро збирається з'їхатися. Дівчина розповіла, чим займається її бойфренд і як до її нових стосунків ставиться мама-співачка.

"Ми з хлопцем вже у стосунках вісім місяців, - зізналася Маша Полякова у програмі "Тур зірками". - Він купив квартиру, ми плануємо переїжджати до нього. Він - айтішник. Чесно кажучи, я точно не знаю, чим він займається в своїх комп'ютерах, але він щось робить. Він намагався мені пояснити, але я нічого не зрозуміла".

Читайте також: "Треба було менше пити": донька Олі Полякової зізналася, яку хірургічну операцію перенесла.

Старша донька Олі Полякової Фото: instagram.com/polyakovamusic

Обранець Марії вже познайомив її зі своїми батьками-лікарями. Те саме зробила і донька відомої співачки. За словами Маші, її зіркова мама "нейтрально" ставиться до її бойфренда.

"Він їй не те щоб не подобався, але вона так нейтрально ставиться, як і батько, - зізналася 19-річна дівчина. - Вони кажуть: "Це твій вибір. Це твої шишки – сама набивай".

А ось колишній хлопець Артур, з яким Маша зустрічалася у Лондоні, її батькам подобався. Мама-співачка називала хлопця "симпатичним", а тато радів, що бойфренд допомагає його донці фінансово.

"Мама сказала, що він симпатичний, і, на її думку, милий хлопчик. Батьку він теж подобається, тому що йому тепер не треба мені так багато грошей скидати на продукти, бо маю тепер Артура. Він не повністю мене забезпечує, але робить свій внесок", - розповідала Маша Полякова Славі Дьоміну.

Пізніше з'ясувалося, що хлопець зустрічався з донькою української співачки через її впізнаваність, а не закоханість. Це і стало причиною їхнього розставання.

Маша Полякова з колишнім хлопцем Фото: instagram.com/mashapolyakova

Раніше донька Олі Полякової відповіла на звинувачення у крадіжці одягу на 8 тисяч гривень.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також