Лайм

На шоу "Холостяк-13" прийде хірургиня, яка рятує життя військових: який вона має вигляд

Дівчина вперше за довгий час одягне сукню

1 листопада на телеканалі СТБ відбудеться прем'єра шоу "Холостяк-13", героєм якого став ветеран війни Олександр Будько з позивним "Терен". Підкорити серце 28-річного військового, який втратив ноги на фронті, спробує військова хірургиня.

У новому анонсі автори реаліті показали, який вигляд має дівчина, яка рятує життя поранених захисників. На першій вечірці красива білявка з'явиться у білій корсетній сукні з екстремальним розрізом на нозі, напівпрозорий верх якої декорований гігантською квіткою.

Читайте також: Не відчуваю дискомфорту: "Холостяк" Олександр Терен розповів про побачення на протезах.

Фото: Скріншот

"Останній раз я одягала сукню дуже давно", - каже на відео тендітна хірургиня. Під час знайомства з Холостяком дівчина розсекретить свою професію і зізнається, чому насправді прийшла на проєкт.

"Цими руками я рятую людські життя, - каже дівчина Олександру, який взяв її за руку. - Я тут заради тебе".

Фото: Скріншот

Чи стане хірургиня учасницею 13-го сезону - глядачі СТБ дізнаються вже в першому епізоді нового сезону. А поки шанувальники шоу обговорюють претендентку на серце Терена, яку розсекретили за тиждень до прем'єри "Холостяка".

Читайте також: Моя мрія – потрапити на "Холостяк": українська співачка заінтригувала участю у 13 сезоні.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Фото: instagram.com/holostyakstb

Фото: youtube.com

Фото: youtube.com

Нагадаємо, Олександр "Терен" Будько – ветеран російсько-української війни, громадський діяч, автор книги "Історія впертого чоловіка" та учасник національної збірної Invictus Games.

На фронті воїн отримав важке поранення ніг, пережив ампутацію і протезування. Харизма і почуття гумору Терена підкорили українок, які приїхали до героя з усіх куточків України. Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік зізнавався, що цей сезон буде "гарячим" і "пристрасним".

Раніше Тарас Тополя висловився про шоу "Холостяк-13" та його героя Олександра Терена.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також