Лайм

"Шкода, що вирізали": учасниця "Супермами" розкритикувала поради психолога Карпачова

Молодій мамі не сподобалися рекомендації експерта проєкту

Блогерка-мільйонниця Анастасія Скальницька (Настя Талпа), яка під час війни відгуляла пишне весілля за чотири мільйони, взяла участь у 8 сезоні шоу "Супермама". Після виходу на телеекрани випуску за її участі, дівчина розкритикувала рекомендації Дмитра Карпачова.

Обговорюючи з аудиторією свого Instagram-блогу проєкт і відповідаючи на підтримку підписниць, 24-річна блогерка заявила, що їй не сподобалися коментарі психолога шоу, який зрештою не дав їй свої 10 балів. Скальницька стверджує, що Карпачов порекомендував їй не давати доньці від першого шлюбу спілкуватися з батьком, якщо той налаштовуватиме дитину проти мами. Цей фрагмент, за словами Насті, продюсери вирізали.

Читайте також: "Ви точно кулінарне шоу?" У мережі обговорюють конфлікт між учасниками "МастерШеф".

Фото: instagram.com/skalnytska.n

Випуск "Супермами" з Настею Скальницькою знімали у квітні, коли блогерка носила під серцем сина. Тому дівчину на проєкті оцінювали як маму однієї дитини – доньки Мілани, яку вона народила у шлюбі з бізнесменом Дмитром Талпою.

У лютому 2024 року Талпа вийшла заміж вдруге, а в липні народила сина Михайла. Обранцем і батьком другої дитини Насті став хлопець на ім'я Богдан Скальницький. Після весілля флористка взяла прізвище чоловіка і одразу змінила нік в Instagram.

Настя Скальницька з другим чоловіком та дітьми Фото: instagram.com/skalnytska.n

Нагадаємо, популярність і мільйонну аудиторію у соцмережі Настя здобула після участі у реаліті-шоу Нового каналу "Пара на мільйон", прем'єра якого відбулася у вересні 2022 року. Там вона виборювала перемогу з відомим українським гумористом Марком Куцеваловим з "Ліги сміху".

Стосунки Марка і Насті завершилися одразу після шоу, а сама дівчина чесно зізнавалася, що "прийшла за мільйоном", оскільки сама виховувала доньку і прагнула стати топ-блогеркою.

Настя Талпа і Марк Куцевалов дійшли до фіналу в шоу "Пара на мільйон" Фото: instagram.com/skalnytska.n

Раніше ми розповідали, що на шоу "Холостяк-13" прийде хірургиня, яка рятує життя військових: який вона має вигляд.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також