Лайм

Поляк чи українець: Лозовицька з "Холостяка" розкрила громадянство свого хлопця, з яким повернулася в Україну

Тепер це вже не секрет

Переможниця шоу "Холостяк-12" Катерина Лозовицька після початку повномасштабного вторгнення переїхала до Польщі. Там у моделі зав'язалися нові стосунки, які її цілком влаштовують після скандального розриву з Алексом Топольським. Дівчина не приховує свого обранця, проте запитань про громадянство Володимира завжди уникала. Втім, повернувшись до Києва, Катя нарешті зізналася, хто її коханий: поляк чи українець.

Днями киянка поділилася з підписниками свого блогу в Instagram, що ухвалила рішення повернутися в Україну, і не cама, а разом зі своїм хлопцем. До цього протягом двох із половиною років Катерина приїжджала додому без Володимира. "Ми повернулись в Київ. Разом. Так багато хочеться сказати та ми поки трохи в шоці, але дуже-дуже щасливі", - розповіла Лозовицька у дописі.

Читайте також: Продовжую жити: переможниця "Холостяка" відповіла на закиди щодо відпочинку під час війни.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

У "сторіз" Катерина пояснила їхнє спільне з Вовою рішення повернутися з Польщі в Україну, де триває війна.

"Ми давно про це думали, адже обидва бачимо наше майбутнє в Україні. Хто би і що не казав. Ми зважили всі ризики, ми розуміємо ситуацію, ми знаємо про те, що відбувається на вулицях. Але як то кажуть, і в горі, і в радості. Країни це теж стосується", - написала Лозовицька під спільним фото з коханим.

Читайте також: "Ледве не впала з ліжка": переможниця "Холостяка" розповіла про "тестові" сирени в Польщі і Австрії.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

У наступній "історії" переможниця "Холостяка" зізналася, що її обранець – українець.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Відповідаючи на запитання підписниці, де за кордоном їй більше сподобалося жити, Катерина назвала Барселону, а країну, яку більше не розглядає для життя - Польща.

"Сподобалось жити в Барселоні, 100% моє. Люди, клімат, атмосфера. Не сподобалось в Польщі. Багато разів про це розповідала. Починаючи від вічно дощової Варшави і завершуючи ставленням багатьох поляків до українців. Я знаю, що наші, звісно, також бувають досить конфліктними. Але все одно осад залишився", – поділилася українська модель.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Нагадаємо, Катя Лозовицька з хлопцем часто влаштовували побачення за кордоном, що ставало приводом для хейту і закидів щодо розкішного життя під час війни. А Володимиру "прилітало" від хейтерів, мовляв, "чому не на фронті" і "як він перетнув кордон".

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Тим часом на шоу "Холостяк-13" показали військову хірургиню, який прийде боротися за серце ветерана Олександра Терена.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також