Лайм

Українська блогерка під час війни відгуляла пишне весілля за чотири мільйони: фото

Дівчина охоче показує своє лакшері-життя

Настя Скальницька, більш відома як Настя Талпа, - серед українських блогерів, хто вихваляється доходами та демонструє своє розкішне життя під час війни. У вересні 2023 року дівчина відгуляла пишне весілля і одразу поділилася знімками зі своєю майже мільйонною аудиторією.

Детальніше про лакшері-свято блогерка розповіла в інтерв'ю для YouTube-каналу Okay Eva. Ефектна блондинка, яку українці можуть пам'ятати за проектом "Пара на мільйон", розкрила вартість весілля та зізналася, хто його оплатив.

Читайте також: Тисячі троянд і обручка від Cartier: українська блогерка похвалилася дорогими заручинами.

Розкішне весілля Насті Талпи Фото: facebook.com/talpaanastasiya

Обранцем Насті став хлопець на ім'я Богдан Скальницький. Флористка взяла прізвище чоловіка і одразу змінила нік в Instagram. Весілля проходило в одному з комплексів під Києвом, і коштувало парі близько 110 тисяч доларів (понад 4 мільйони гривень). Розкішний захід, за словами Талпи, вони з чоловіком оплатили разом.

Весілля за 4 млн. гривеньФото: facebook.com/talpaanastasiya

"Немає такого, що весілля сплатив він чи сплатила я, ми разом це зробили. Весілля коштувало десь близько 110 тисяч доларів", - сказала блогерка і додала, що на самому святі задонатили "значну" суму на ЗСУ.

Настя Скальницька з чоловіком Фото: facebook.com/talpaanastasiya

Звідки у пари такі кошти, Настя каже ухильно. Щодо її доходу, то основну частину приносить її блог (2 млн. гривень), а чим заробляє Богдан, блогерка каже, що точно не знає. За її словами, сфера діяльності чоловіка пов'язана з автомобілями.

Читайте також: Блогерка Верба після критики купила 4 машини для ЗСУ, але її все одно лають: у чому причина.

Настя Талпа вийшла заміж Фото: facebook.com/talpaanastasiya

Для Насті Скиталінської це другий шлюб. Першим чоловіком дівчини був бізнесмен Дмитро Талпа, від якого вона народила доньку Меланію. Нині дівчина чекає на дитину від нового чоловіка, і вже відомо, що у подружжя народиться хлопчик.

Настя Скальницька чекає на дитину Фото: facebook.com/talpaanastasiya

Популярність Настя придбала після участі у реаліті-шоу Нового каналу "Пара на мільйон", прем'єра якого відбулася у вересні 2022 року. Там вона виборювала перемогу з відомим українським гумористом Марком Куцеваловим з "Ліги сміху". Стосунки Марка і Насті закінчилися одразу після шоу, а сама дівчина чесно зізнавалася, що "прийшла за мільйоном".

"Моїй дитині тоді було 2 роки, я сама виховувала. А тут ще в мене видалили сторінку в інстаграмі і в мене не було грошей, а щоб з нуля піднятися до топ-блогера, це було дуже важко, тому пішла на такий проект", – казала Настя.

Настя і Марк у фіналі шоу "Пара на мільйон" Фото: Новий канал

З новим обранцем вона познайомилася у 2023 році. В соцмережах Талпа розповідала, що їхні стосунки розвивалися дуже стрімко. "Через 5 днів вирішили жити разом. Через 2 тижні познайомилися з батьками (до речі, я перша дівчина з якою чоловік знайомив із батьками). Через 2 тижні переїхали до будинку. Через 9 тижнів зробив пропозицію", - ділилася вона з підписниками у Facebook.

Настя і Богдан з дочкою блогерки від першого шлюбу Фото: facebook.com/talpaanastasiya

Раніше блогерка Анна Алхім показала обручки, які коштують як квартира.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни