RU  UA

Lifestyle

Торжество вогнів і іменини Андрія: яке свято 3 липня

Які свята відзначають 3 липня

3 липня 2019 року відзначаються відразу кілька цікавих свят. На цю дату випадають іменини Андрія і декількох інших. Щоб наші читачі були в курсі всіх важливих подій цього дня, "Апостроф.Лайм" зібрав всі найбільш значущі свята і інформацію про них у цьому матеріалі.

Свято вогнів

3 липня на Кубі проводиться одне з найяскравіших свят світу - Торжество вогнів. Захід під назвою Fiesta del Fuego традиційно проходить в місті Сантьяго на східному узбережжі.

Тут можна познайомитися з Карибської культурою, потанцювати прямо на вулиці, спробувати легендарний кубинський ром. Тут також влаштовують виступи різних музичних колективів, процесії з цікаво прикрашеними платформами і ефектно одягненими танцюристами. На фестивалі можна побачити і продегустувати безліч усілякої місцевої смакоти, яку пропонують вуличні торговці.

Але головною родзинкою свята, звичайно ж, вже багато років залишається екзотичне і видовищне шоу факірів та інших "майстрів вогню". Вогненні виступи і танці, вуличні ігри з факелами та дискотеки, на яких всюди можна побачити полум'я багать - це дивовижне видовище, яке щороку притягує безліч туристів з різних країн.

Народилися в цей день

Людовик XI, король Франції з династії Валуа, Едмунд Ходжсон Йетс, англійський письменник і драматург, Данкмар Адлер, американський архітектор німецького походження, Франц Кафка, чеський філософ, німецькомовний письменник, Джордж Сандерс, британський актор, Том Круз, американський кіноактор, режисер, продюсер .

Іменини

Інна, Римма, Андрій, Афанасій, Гліб, Дмитро, Єлисей, Іван, Лука, Наум, Фома, Ян.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шоколадні млинці з сиром і вишнею: оригінальний рецепт улюбленої страви

Как в домашних условиях приготовить шоколадные блинчики с двумя видами начинки из творога и вишни, чтобы разнообразить повседневное меню

Від Рака до Козерога: які знаки Зодіаку виражають почуття подарунками

Астрологи рассказали, какие знаки Зодиака скорее всего расскажут о чувствах с помощью подарков, чем произнесут это вслух

Які кімнатні квіти влітку варто перемістити в сад: перелік рослин

Какие комнатные растения необходимо вынести из дома в сад, как правильно выбрать для них место, а также как за ними ухаживать