RU  UA

Lifestyle

Голлівуд відпочиває: солістка The Hardkiss вразила мережу образами в новому лірик-відео

У ролику показані різні стани співачки, які відображаються в яскравих образах

Популярний український гурт The Hardkiss презентував новий трек під назвою "Хто, як не ти" і лірик-відео на нього.

Прем'єра пісні і відео відбулася на офіційному YouTube-каналі колективу. У ролику показані різні стани співачки, які відображаються в яскравих образах. Фронтвумен колективу постає в лірик-відео в ролі квітки, птиці, неземної істоти і інших екстравагантних образах.

Режисером відеоряду виступила солістка гурту Юлія Саніна і чоловік співачки, креативний продюсер і гітарист The Hardkiss Вал Бебко.

"Кожен образ - це частина історії, прив'язка до тексту і настрою пісні. В цьому оповіданні наша героїня дуже багатогранна. Вона - невимушене поєднання безпечності і легкості, сили і характеру", - розповіла стиліст кліпу Слава Чайка.

Шанувальники в захваті від перевтілень співачки, про що написали в коментарях. "Образ з мокрим волоссям - до мурашок, такий простий, але самий відвертий", "Неймовірної краси образи", "Не можу очей відірвати від краси", "Дуже шикарно, а образи Юлі це бомба", "Голлівуд відпочиває", - пишуть фанати.

  • Раніше The Hardkiss випустили мінімалістичний кліп на трек "Серце". Зйомки проходили в Субічі (біля Кам'янця-Подільського), у руїн скельного монастиря.
  • Український рок-гурт "Беz обмежень" презентував кліп на пісню "Мільярді" - другий сингл з нового однойменного альбому колективу, презентація якого відбудеться 25 серпня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Принесе фінансові можливості: яким знакам Зодіаку пощастить з грошима у травні

Овнов, Козерогов и Близнецов ждет финансовый успех в мае – астрологи поделились прогнозом для этих знаков Зодиака

Щоб паска на Великдень вдалася: секрети ідеальної випічки від Лілії Цвіт

Из-за каких ошибок и распространенных причин не поднимается тесто на паску, а выпечка трескается, западает внутрь или подгорает

Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону

Какие фасоны женских брюк присмотреть на весенний сезон, а также с чем их сочетать, чтобы выглядеть стильно и выделяться из толпы