RU  UA

Lifestyle

Родина годинами шукала зубні протези бабусі і їхня знахідка від душі потішила соцмережі: фото

Знайшовши пропажу, члени родини одруз ж схопилися за камери

У мережі стала популярною історія бразильської родини, в якій стався кумедний курйоз. Рідні літньої жінки годинами шукали її зубні протези, а коли знайшли - одразу ж схопилися за камери. Опубліковані знімки ось вже другий день поспіль смішать користувачів соцмереж. А вся справа в тому, пропажа виявилася невипадковою.

Цуценя на фото звуть Луна. А родина, про яку йде мова, взяла його до себе лише кілька місяців тому. Анна Кароліна Ліма та її наречений підібрали собаку на вулиці і вирішили, що тепер вона залишиться жити з ними. Коли Луна вже остаточно освоїлася в новому будинку, її взяли з собою на зустріч з бабусею Ліми. Там і сталася ця історія.

Судячи з усього, пара гостювала у бабусі кілька днів. І коли їх цуценя звикло уже й до цього будинку, Ліма без побоювання почала залишати його на годину-другу без нагляду.

В один з таких днів літня жінка вирішила подрімати, наглядати за псом необхідності не було. Як завжди, лягаючи в ліжко, бабуся витягла свої зубні протези та залишила їх поруч на подушці. Звичайно, вона навіть не підозрювала, наскільки цікавими вони виявляться для цуценяти.

Прокинувшись, жінка не виявила протезів. До їх пошуків підключилися і її рідні, проте ніхто навіть не припускав, що їх могла поцупити собака. Ще через кілька годин додому повернулася й Ліма, яка відразу ж пішла до цуценяти. Там вони й виявилися. Навіть в призначеному місці - в роті Луни.

Тварина з протезами виглядало настільки кумедно, що господарі одразу ж зробили кілька фотографій і розповіли свою історію у Facebook. Так цуценя стало зіркою соцмереж.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Їм завжди не щастить: які знаки Зодіаку притягують до себе невдачі і проблеми

Астрологи назвали пять знаков Зодиака, которые притягивают неудачи - Овен, Скорпион, Козерог, Рыбы, Стрелец

Сезон в розпалі: готуємо смачний весняний пиріг з ревеню за рецептом Лілії Цвіт

Как в домашних условиях приготовить необычную шарлотку с ревенем, чтобы разнообразить свое меню и побаловать семью или гостей

Цибуля дасть хороший врожай: як зробити добриво для її підживлення

Какие удобрения необходимы луку для активного роста, а также для защиты от распространенных болезней, как их приготовить и вносить