RU  UA

Lifestyle

Знайдено найгірший спосіб дізнатися стать дитини: для цього парі в США знадобився бегемот

Жінка влаштувала сюрприз чоловікові у зоопарку

У мережі став популярним короткий ролик з Twitter, на якому подружня пара годує кавуном бегемота. І все б нічого, але цей похід до зоопарку знадобився їм для того, щоб дізнатися стать їхньої майбутньої дитини.

Судячи з усього, жінка заздалегідь наповнила кавун фарбованим желе блакитного кольору (який символізує стать хлопчика) і вирішила влаштувати чоловікові сюрприз. Згодувавши кавун тварині, вона викликала у нього справжнє захоплення. Ось тільки користувачі соцмережі назвали ідею гіршим способом дізнатися стать дитини.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

На кадрах видно, як чоловік кидає кавун прямо в пащу бегемота. Тварина розкушує його, а зсередини виливається блакитне желе. Так майбутній батько дізнався, що незабаром дружина народить йому сина.

"Так!" - голосно вигукнув він на відео і тут же обійняв дружину. Користувачі, звичайно ж пораділи за пару, але ось по відношенню до тварин порахували вчинок відверто дурним.

"Я знайшла його. Найгірший спосіб дізнатися стать майбутньої дитини", - написала одна з користувачок Twitter.

  • Хлопець попросив у ефірі грошей на пиво, а в підсумку зібрав 1 млн доларів для дитячої лікарні.
  • Користувачі соцмереж активно обговорюють героїчні вчинки хлопця з США, який не просто так одягнув костюм Бетмена. В образі супергероя коміксів DC він рятує бездомних тварин і тішить мережу кумедними фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представители каких знаков Зодиака любят организовывать свою работу по своему собственному удобному графику и только за пределами офиса

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Возле каких растений лучше всего садить томаты, чтобы улучшить вкус плодов, сделать их большими и защитить от болезней и вредителей

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Как в домашних условиях приготовить сытную шаурму с куриным филе, морковью по-корейски и сметанным соусом, чтобы побаловать свою семью