RU  UA

Lifestyle

Подружжя замовило в інтернеті одяг, а отримало партію екстазі на 500 тис. євро

Розкривши упаковку, одержувачі вирішили, що помилково отримали декоративні камінчики

58-річна мешканка Лінца (Австрія) та її чоловік залишилися дещо здивованими, коли в всередині посилки нібито голландського інтернет-магазину знайшли не одяг, а майже 25 тыс. старанно запакованих таблеток екстазі.

Як пише CNN, жінка взагалі прийняла таблетки за декоративні камінчики, а от її чоловік запідозрив щось недобре і одразу ж повернув коробку на поштове відділення. Ні ті, ні інші на той момент не підозрювали, що її вміст тягне на суму близько 500 тис. євро.

За фактом помилки місцева поліція почала розслідування і встановила, що упаковка призначалася для одержувача у Шотландії. Яким чином вона опинилася в Австрії - не відомо.

24 800 пігулок оцінили у 500 тис. євро (13,2 млн грн). Влада Шотландії повідомили, що ймовірна вартість такої партії в Великобританії складає близько 165 тис. фунтів і також підключилися до розслідування.

  • Читайте також на The Lime, як хлопець попросив у ефірі грошей на пиво, а в підсумку зібрав 1 млн доларів для дитячої лікарні.
  • Користувачі соцмереж активно обговорюють героїчні вчинки хлопця з США, який не просто так одягнув костюм Бетмена. В образі супергероя коміксів DC він рятує бездомних тварин і тішить мережу кумедними фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Какими минеральными и органическими удобрениями можно подкормить клубнику во время цветения и после него, а также как их применять

Холодник замість окрошки: як приготувати на кефірі з вареними яйцями

Как в домашних условиях приготовить вкусное холодное первое блюдо, чтобы разнообразить свое привычное меню и побаловать близких

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Какие знаки Зодиака используют юмор, чтобы не показывать свою уязвимость перед другими – это Близнецы, Стрельцы, Водолеи