RU  UA

Lifestyle

Круасани з джемом, шоколадом або згущеним молоком: простий рецепт для випічки вдома

Як приготувати смачне частування до чаю

Дуже багато хто любить знамениті французькі круасани. Ці повітряні булочки з різними начинками стали шалено популярні не тільки в Україні, але і по всьому світу. Але як приготувати їх своїми руками? Дуже просто!

Для приготування круасанів нам знадобляться такі інгредієнти: листкове дріжджове тісто (300 г), куряче яйце (1 шт). Для начинки нам потрібен буде джем, шоколад або згущене молоко (на ваш смак). Тож почнемо.

Крок 1: Тісто потрібно розморозити і розкачати на рівній поверхні, попередньо посипавши її борошном або застеливши папером для запікання. Найкраще зробити і те, і інше. Так ви точно зможете уникнути прилипання.

Крок 2: Тісто треба розкачати в лист товщиною приблизно в половину сантиметра.

Крок 3: Розрізати тісто на трикутники. У широкий край трикутників чайною ложкою покласти начинку, потім акуратно загорнути тісто, щоб воно набуло форму майбутнього круассана. Щоб вам простіше було зрозуміти цю хитру технологію, ми докладаємо ілюстрацію нижче.

Крок 4: Перекладаємо круасани на деко, застелене папером для запікання. Залишаємо постояти півгодини, прикривши тканинною серветкою.

Крок 5: Змащуємо круасани збитим яйцем і відправляємо в духовку на півгодини. Ідеальна температура для запікання - 180 градусів.

Крок 6: Готові круасани варто трохи остудити і подавати на стіл.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Даша Квіткова показала ніжну сукню із зав'язками у найпопулярнішому кольорі літа: як її носити

Известный блогер Даша Квиткова продемонстрировала в сети, с чем сочетать короткое белое платье с завязками на спине, чтобы выглядеть стильно

Як обробити рослини борною кислотою, щоб збільшити кількість зав'язі: корисні поради

Как приготовить удобрение из борной кислоты и как правильно его использовать для подкормки помидоров, перца и других растений

Що таке квасковий суп і як його приготувати: рецепт смачної страви Закарпаття

Как в домашних условиях приготовить квасковый суп или, как его еще называют, зеленый борщ, чтобы разнообразить меню своей семьи