Лайм

Австралійський блогер вирішив заробити на лісових пожежах, продаючи контейнери з димом: фото

Справа Остапа Бендера не дрімає!

Два мільйони гектарів лісу в Новому Південному Уельсі згоріли в складний сезон лісових пожеж, які тривають в Австралії з липня. І поки одні активісти рятують постраждалих коал, інші демонструють чудеса маркетингу. Так, Instagram-блогаер Педро Кучковілло Вітола за 72 долари продав на eBay контейнер з "рідкісним сіднейським димом від пожеж".

За словами блогера, його ексклюзивний дим був зібраний в Сіднеї після пожежі на горі Госперс в місті Хоксбері. Сам він виставив товар на онлайн-аукціоні eBay і був дуже здивований, знайшовши покупця.

"Найпростіші $ 72, які я коли-небудь заробляв! Тільки-но продав контейнер з димом лісової пожежі в Сіднеї! Тепер я підприємець", - заявив Педро в Instagram.

У коментарі Daily Mail Australia він сказав: "Люди продають банки свіжого повітря з Нової Зеландії, тому я подумав: можливо, їх зацікавить дим від лісової пожежі? Коли його продали, я був дуже здивований! Не чекав, що це буде продане взагалі! Відправлю товар на цьому тижні".

eBay, в свою чергу, поспішили заблокувати продаж контейнера з димом.

"Ми не дозволяємо розміщувати оголошення, які дозволяють людям отримувати прибуток від трагічних подій або катастроф. Цей список суперечить нашій політиці, і продаж не буде здійснений, - заявив прес-секретар компанії. - Ми робимо все можливе, щоб бути пильними щодо оголошень, що порушують наші правила, але закликаємо членів спільноти говорити нам, якщо щось виглядає не зовсім правильно".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

В них важко не закохатися: з якими знаками Зодіаку буде найкраще перше побачення

Які знаки Зодіаку зроблять перше побачення незабутнім - Стрільці, Овни, Близнюки

Блогерка показала, як приготувати заварну сирну паску з курагою і шафраном: яскравий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати сирну паску з куркумою на заварному тісті, щоб урізноманітнити своє звичне меню на Великдень  

Шкіряні штани - модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова

Українська блогерка Даша Квіткова показала з чим носити шкіряні штани навесні 2024 року - фото стильних образів